Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Lupine SL BF Bosch Koplamp Montage op Bosch Display

ID: 906462

Adviesprijs € 350,00
€ 291,99
- 16 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Lupine SL BF Bosch Koplamp Montage op Bosch Display

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De SL F en het Bosch-display (Intuvia/Nyon) zijn uit één stuk.
Het sensorgestuurde dagrijlicht en het verblindingsvrije 900 lumen dimlicht brengt u op elk moment van de dag veilig door het wegverkeer. Met één druk op de knop laat u het 1300 lumen grootlicht los en schiet u uw e-bike over uitdagende paden.

Licht voor elke situatie
De SL schakelt automatisch over van dagrijlicht naar dimlicht en wijst u zonder verblinding en veilig de weg door het wegverkeer. Druk buiten de stad op de knop op uw afstandsbediening en laat een volle 1300 lumen grootlicht ontsnappen.

Dimlicht
De dimlichtbundel van de SL is ontworpen naar het model van een autokoplamp en is absoluut verblindingsvrij voor tegemoetkomende weggebruikers.

Grootlicht
Het 1300 lumen grootlicht van de SL F is niet alleen een krachtiger dimlicht. Met een druk op de knop verandert het hele lichtbeeld en wordt een extra gebied verlicht, ver boven de verblindingsvrije afbakeningslijn: Perfect voor snelle ritten en veeleisende paden.

Een tapijt van licht
In tegenstelling tot andere door StVZO goedgekeurde fietsverlichtingssystemen beperkt het lichtbeeld van de SL F zich niet tot een kleine strook, maar tovert het een breed en homogeen lichttapijt direct voor het voorwiel.

Drukknop
Die het niet weet: Het is nacht, de weg is vrij, je zet het grootlicht aan en versnelt. Dit is precies het gevoel dat de SL F je fiets geeft. De bedrade afstandsbediening, speciaal ontworpen voor e-bikes, laat u toe om in fracties van een seconde op en neer te gaan.

Kijk uit waar je loopt: Oplichten
Net als bij een auto, ergert het iedereen die op je afkomt als je vergeet je grootlicht uit te schakelen. Daarom zal het drukknopsymbool groen of blauw zijn, afhankelijk van of uw SL in de dim- of grootlichtmodus staat.

Sensorgestuurde dagrijverlichting met sensor
Het instelbare stereosensorsysteem scant uw omgevingslicht en schakelt uw SL van dagrijlicht naar dimlicht in de tijd. Tegelijkertijd maken de sensoren de grootlichtfunctie mogelijk. Het dagrijlicht van de StVZO-modellen wordt continu ondersteund door de hoofdkoplamp.

Lichten. Jaren vooruit.
Het hart van de Lupine SL F wordt gevormd door 18 Osram Compact CL Automotive LED's en 's werelds eerste Dual Aspheric Lens System voor fietslampen. Het materiaal dat voor de lenzen wordt gebruikt is uiterst weerbestendig en wordt ook gebruikt in de luchtvaart en medische technologie. De extreem robuuste en hoogwaardige aluminium behuizing beschermt de SL F betrouwbaar tegen schokken, stof en water.

Knop op lampkop
U bedient de SL F met uw afstandsbediening of rechtstreeks via het display van uw e-bike. Aan de onderzijde van de lampkop vindt u echter een extra knop waarmee u de lamp aan of uit kunt schakelen. 


Details

  • Maat: 49 x 50 x 58 mm
  • Materiaal: CNC gefreesd, Aluminium 6061-T6, Shot-peen, hard geanodiseerd; polycarbonaat
  • Lens: 26° Dubbel asferisch lenssysteem met dubbele asferische lens
  • omgevingstemperatuur: -30°C bis +70°C
  • Lichtniveaus: Dagrijlicht, Dimlicht, Grootlicht
Alle modellen uit de serie Lupine SL laten zien

In het kort

Ontwikkeld voor E-Bikes
Ontwikkeld voor E-Bikes
ja
Stroombron
Stroombron
E-bike
Montage gereedschapvrij
Montage gereedschapvrij
Nee
Zichtveld
Zichtveld
230 m

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Belangrijkste informatie
Uitvoering:
Voorlicht
Uitrusting:
Dagrijlicht, Automatische inschakeling
Lichtbronnen
Lichtbronnen:
LED
Details lichtbronnen:
18x OSRAM Compact CL
Lichtstroom:
900 lm
Zichtveld:
230 m
Functies
Ontwikkeld voor E-Bikes:
ja
Beschermingsklasse:
IP 68 (waterdicht), IK 09 (slagvastheid)
Houder
Montage gereedschapvrij:
Nee
Afmetingen
Gewicht:
95,00 g
Levering
Inclusief:
Houder
Levering:
Lichtkabel Bosch, SL B Houder Bosch Display, SL Bevestigingsbout, SL F Kabelschakelaar E-bike
Energievoorziening
Stroombron:
E-bike
Modeljaar
2022
Artikelnummer
906462
EAN
4260262590541

Meningen van klanten

5.0
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
3
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Lupine SL BF Bosch Koplamp Montage op Bosch Display
Steffen
solide en functioneel
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Goed verpakt, op tijd geleverd, eenvoudig in elkaar te zetten, zit strak genoeg, maar mag met dit lichtvolume wat steviger zijn om te voorkomen dat de lamp wordt versteld. Het licht is overweldigend en komt overeen met moderne autoverlichting. Gevaar! Als je de schakelknop voor dimlicht grootlicht langer (2 seconden) indrukt, gaat het voorlicht helemaal uit. Men moet opletten, anders staat men in het donker. Na nogmaals op de knop te hebben gedrukt, gaat het lampje weer aan. Overschakelen van daglicht naar dimlicht is zeer goed afgesteld. Ik heb 3 weken met deze lamp op mijn e-bike gereden en heb nu zonder problemen een "onderwaterrit" afgelegd. Ik rijd zo'n 7000 km per jaar en heb nu echt een hele goede lamp. De uitgave was het waard.
05.02.2021
Lupine SL BF Bosch Koplamp Montage op Bosch Display
Guido Frahm
Dat is echt iets GOED
Vertaald uit Duitse Naar origineel
... geweldig ontwerp en uitstekende helderheid, de prijs lijkt in eerste instantie een beetje hoog voor een fietslamp, maar het licht is elke cent waard. Kwalitatief op het hoogste niveau ...
05.01.2021
Lupine SL BF Bosch Koplamp Montage op Bosch Display
Markus
Geweldige lamp, ik zou opnieuw kopen
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Zeer mooie lamp, verlicht het randgebied super. Het grootlicht helpt bij zeer donkere passages. Het werkt ook geweldig met 6V van mijn Bosch-schijf. Zou het opnieuw kopen
29.12.2019