Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Lupine SL AX Koplamp zonder batterij

ID: 1309822

€ 421,00
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Lupine SL AX Koplamp zonder batterij

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De nieuwe SL X is veiligheid, veiligheid overdag en veiligheid 's nachts. Maar het is ook een extreem krachtige lamp, perfect voor snelle ritten en met tot 2200 lumen grootlicht is het de helderste lamp die momenteel is goedgekeurd voor uw fiets.

Het beste van twee werelden
U schakelt over op grootlicht, de SL X opent een daglichtgang ver boven de niet-verblindende scheidingslijn en verlicht de 9 auto-LED's van de hoofdkoplamp maximaal. Uniek hier: Tegelijkertijd wordt het dagrijlicht met een aanzienlijk hoger vermogen ingeschakeld. De 6 LED's en het ingenieuze Fresnel-lenzensysteem verhogen de lichtopbrengst en zorgen voor extra close-up verlichting, waarmee u snelle afdalingen en technische worteldoorgangen moeiteloos onder de knie kunt krijgen.

Dim- en grootlicht
Het dimlicht geeft u verblindingsvrij licht en zicht in elke situatie. Weg van de stad kunt u met een druk op de knop overschakelen op grootlicht en uw fiets afvuren over landwegen en uitdagende paden.

Dagrijlicht
Het dagrijlicht van de SL X schijnt bijzonder fel en garandeert de volledige aandacht van alle weggebruikers. De SL X is momenteel de enige StVZO-goedgekeurde Lupine met een echte daglichtfunctie, getest volgens ECE R87.

Waterdicht en slagvast
Vooral bij op het stuur gemonteerde lampen is het mogelijk dat uw fiets met het licht in de regen staat of dat hij in een valpartij wordt geraakt. Daarom is de SL X waterdicht en slagvast volgens IP68.

Sensoren
De stereosensortechnologie, die trapsgewijs kan worden aangepast, scant uw omgevingslicht in real time en schakelt uw SL X tijdig over van daglicht naar dimlicht. Tegelijkertijd geeft het sensorsysteem de grootlichtfunctie vrij.

Voor een beetje meer vermogen
De SL X scant niet alleen uw omgevingslicht, maar ook uw beweging. Na 5 minuten inactiviteit schakelt de SLX uw afstandsbediening uit om stroom te besparen en schakelt deze direct weer in als u beweegt. 

Afstandsbediening
Wie niet: Het is nacht, de weg is vrij, je draait de hoge balken op en stapt op het gas. De SL AX brengt precies dit gevoel naar uw motor. Met de twee knoppen op de Bluetooth-afstandsbediening kunt u in een fractie van een seconde op en neer gaan of door de lichtniveaus van het dimlicht schakelen.

Precies gefreesd
De SL X is niet alleen kleiner dan een vergelijkbare lamp, maar maakt ook gebruik van elke millimeter in de behuizing. De behuizing van de SL X is gefreesd uit één stuk aluminium met minimale toleranties.

Eenvoudig gemonteerd
Een Cnc gefreesde aluminium snelsluiting maakt een zeer eenvoudige montage van de lamp op het stuur mogelijk.

Gebouwd om lang mee te gaan
De SL X is geen wegwerpproduct: Zoals typisch is voor Lupine, worden permanente kleefoplossingen tijdens de ontwikkelingsfase bewust vermeden. Onze lampen zijn ontworpen om gemakkelijk gedemonteerd, gerepareerd en opnieuw gemonteerd te worden.

Details

  • Lichtniveaus: 2,5W dagrijlicht functie, 8W dimlicht eco, 18W grootlicht eco, 14W dimlicht, 30W grootlicht
  • Materiaal: Alumimium 6061-T6; CnC gefreesd
  • Dimensie: 45 x 85 x 48mm
  • omgevingstemperatuur: -30°C bis +70°C
  • Serveerster: Bluetoooth 4.0, 2 toetsen
Alle modellen uit de serie Lupine SL laten zien

In het kort

Stroombron
Stroombron
Accu/Batterij
Lichtsterkte
Lichtsterkte
340 Lux
Zichtveld
Zichtveld
370 m

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Trekking, Fietsreizen, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Bikepacking, Endurance, Cross
Belangrijkste informatie
Uitvoering:
Voorlicht
Uitrusting:
parkeerlicht, Dagrijlicht, Met reflector
Lichtbronnen
Lichtbronnen:
LED
Details lichtbronnen:
3x Osram Compact PL, 6x Osram Compact CL
Lichtsterkte:
340 Lux
Lichtstroom:
2200 lm
Zichtveld:
370 m
Houder
Montage houder:
Stuurklem voor 31,8mm stuur voor 31,8mm stuur
Functies
Beschermingsklasse:
IP 68 / IK09
Afmetingen
Gewicht:
160,00 g
Levering
Inclusief:
Houder
Levering:
SL AX-lampkop (StVZO), Bluetooth-radioafstandsbediening, "Peppi V5" stuurhouder voor Bluetooth afstandsbediening, Snelle ontgrendeling voor 31.8mm stuur, handleiding
Energievoorziening
Stroombron:
Accu/Batterij
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1309822
EAN
4260689650132

Video

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Lupine SL AX Koplamp zonder batterij
Paolo
Zonder gelijke!
Vertaald uit Italiaanse Naar origineel
Spectaculaire schijnwerper, uitstekende verlichting zowel op de weg als op sporen, zelfs bij hoge snelheden. Getest bij -7 °, met onweer en met mist, en niet alleen de geringste aanwijzing dat het zijn waterdichte eigenschappen verliest, houdt het de lichtstraal constant (inclusief mist). Aangesloten op een op maat gemaakte 18 Ah-batterij, garandeert hij een langdurig verbruik. Het BT-commando is perfect en raak het gewoon aan om de lichtbundel te veranderen van dimlicht naar grootlicht en vice versa. Echt een geweldig product dat me overtuigde om de tweede te kopen om hem zowel op de fiets te hebben voor dagelijks gebruik thuis / op het werk als de tweede voor de mtb ... ja ik weet het, het is veel geld maar het is elke cent waard!
13.02.2021