Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Kerstmis: kom maar op! - De leukste cadeaus voor fietsliefhebbers
Lupine

Lupine SL AF 7 Koplamp 6.9Ah SmartCore batterij stuurhouder Ø31,8mm Wiesel (2021)

ID: 906486
€ 466,-
Incl. BTW, geen verzendkosten
Verplaats naar verlanglijst
  • 30 dagen kosteloos retourneren
  • Kleine producten Gratis levering vanaf €696
  • 40.000 producten 600 merken
Productbeschrijving

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De SL met grootlichtfunctie
Het sensorgestuurde dagrijlicht en het verblindingsvrije dimlicht van 1000 lumen brengt u op elk moment van de dag veilig door het wegverkeer. Met één druk op de knop laat u het 1300 lumen grootlicht los en schiet u uw fiets over uitdagende paden.

Licht voor elke situatie
De SL schakelt automatisch over van dagrijlicht naar dimlicht en wijst u zonder verblinding en veilig de weg door het wegverkeer. Druk buiten de stad op de knop op uw Bluetooth-afstandsbediening en laat een volle 1300 lumen grootlicht ontsnappen.

Dimlicht
De dimlichtbundel van de SL is ontworpen naar het model van een autokoplamp en is absoluut verblindingsvrij voor tegemoetkomende weggebruikers.

Grootlicht
Het 1300 lumen grootlicht van de SL F is niet alleen een krachtiger dimlicht. Met een druk op de knop verandert het hele lichtbeeld en wordt een extra gebied verlicht, ver boven de verblindingsvrije afbakeningslijn: Perfect voor snelle ritten en veeleisende paden. De SL F is 's werelds helderste StVZO goedgekeurde fietslamp met een eigen batterij.

Een tapijt van licht
In tegenstelling tot andere door StVZO goedgekeurde fietslampen is het lichtbeeld van de SL A niet beperkt tot een kleine strook, maar roept het een breed en homogeen lichttapijt op direct voor het voorwiel.

Bluetooth
Die het niet weet: Het is nacht, de weg is vrij, je zet het grootlicht aan en versnelt. Dit is precies het gevoel dat de SL F je fiets geeft. Met de twee knoppen op de Bluetooth-afstandsbediening kunt u zich in fracties van een seconde op en neer mengen of door de lichtniveaus van de gedimde lichtbundel schakelen.

Kijk uit waar je loopt: Oplichten
Net als bij een auto, ergert het iedereen die op je afkomt als je vergeet je grootlicht uit te schakelen. In de grootlichtmodus gloeit het symbool van de drukknop en het SL-logo op de lampkop in elegant blauw.

Sensorgestuurde dagrijverlichting met sensor
Het instelbare stereosensorsysteem scant uw omgevingslicht en schakelt uw SL van dagrijlicht naar dimlicht in de tijd. Tegelijkertijd maken de sensoren de grootlichtfunctie mogelijk. Het dagrijlicht van de StVZO-modellen wordt continu ondersteund door de hoofdkoplamp.

Lichten. Jaren vooruit.
Het hart van de Lupine SL wordt gevormd door 18 Osram Compact CL Automotive LED's en 's werelds eerste Dual Aspheric Lens System voor fietslampen. Het materiaal dat voor de lenzen wordt gebruikt is uiterst weerbestendig en wordt ook gebruikt in de luchtvaart en medische technologie. De extreem robuuste en hoogwaardige aluminium behuizing beschermt de SL F betrouwbaar tegen schokken, stof en water.

Knop op lampkop
U bedient de SL AF met uw Bluetooth-afstandsbediening. Aan de onderzijde van de lampkop vindt u echter een extra knop waarmee u de lamp kunt bedienen, de afstandsbediening kunt inbinden en een keuze kunt maken uit drie vooraf ingestelde lichtprogramma's. De lamp kan ook worden aangesloten op de afstandsbediening. 

Aanvullende gegevens

  • Lichtniveaus: 1.5W Dagrijlicht functie, 8W dimlicht, 16W dimlicht, 16W grootlicht
  • Serveerster: Bluetoooth 4.0, 2 toetsen
  • Materiaal: Alumimium 6061-T6; CnC gefreesd
  • Afmeting: 49 x 50 x 48mm
  • Lens: 26° Dubbel asferisch lenssysteem met dubbele asferische lens
  • omgevingstemperatuur: -30°C bis +70°C
Productdetails
Uitvoering
Voorlicht  
Lichtbronnen
Lichtbronnen: LED
Details lichtbronnen: 18x OSRAM Compact CL
Lichtstroom: 1300 lm
Lichtduur (min): 180
Zichtveld: 230 m
Energievoorziening
Stroombron: Accu/Batterij
Details stroombron: 6,9AH, 50Wh, Afmeting: 79 x 41 x 41 x 48mm, Batterij-assemblage: Klittenband
Uitrusting
Dagrijlicht, Automatische inschakeling
Beschermingsklasse
IP 68 (waterdicht), IK 09 (slagvastheid)  
Houder
Montage houder: Stuurklem voor 31,8 mm stuur, Klittenband voor batterij
Montage gereedschapvrij: Nee
Verkeersreglement
Voldoet aan de wet inzake de toelating van motorvoertuigen tot het wegverkeer  
Gewicht
360  g
Levering
Inclusief: Houder, Oplader, Accu’s
Levering: Peppi V5 Bluetooth Houder 22mm, SL AF Bluetooth afstandsbediening, SL snelsluiting 31,8mm, SL AF 1000/1300lm, Korte/lange klittenband, Wezel, SmartCore 6.9Ah
Type stekker
EU-stekker  
Geslacht
Unisex
Modeljaar
2021
Productnummer
906486
Beoordeling
5
1 beoordelingen
5 sterren
1
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
19.12.2019
Steffen Schulz
Eerste klas lamp
Erstklassige Lampe
Automatisch vertaald vanuit het Duits Naar het origineel

Deze lamp vervangt momenteel een LED-lamp met een nominale 4500 Lm - ondanks 900/1300 Lm is hij veel helderder en vooral met een veel bredere verlichting (maakt een enorm verschil, vooral bij het draaien). Met de Lupin heb ik altijd het gevoel dat ik veilig kan zien en obstakels goed kan herkennen. Met het grootlicht voel je je bijna een auto. Het is ook heel goed dat de lamp heel helder verlicht in de dimmodus zonder tegemoetkomende fietsers of voetgangers te verblinden (wat altijd het probleem is geweest: voldoende licht en verblinding of nauwelijks voldoende zicht en dan niet verblindend onderweg ... .). De lamp maakt ook een zeer goede haptische indruk dankzij de hoogwaardige lampbehuizing. Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening op het stuur en de visuele weergave van het grootlicht dankzij de blauwe verlichting, wordt u tijdens het rijden nooit te veel afgeleid - zinvolle gedetailleerde oplossingen. Een beetje bitterheid: de lengte van de kabel van de batterij naar de lamp is net voldoende - 30 cm zou hier geen pijn hebben gedaan (ik had de batterij graag in mijn frametas opgeslagen in plaats van op de bovenbuis). Er is een extra verlengkabel, maar die kost ook 12 € (ik had graag een langere kabel voor een lamp in deze prijscategorie). Al met al: zou de lamp meteen weer kopen en zich veel comfortabeler voelen met de lupine dan met alle vorige "Asia LED" -lampen - ongeacht hoeveel lumen ze zogenaamd hadden. Meestal was er een extreem heldere kegel van licht in het midden en snel afnemende helderheid naar de zijkanten - dit is compleet anders met de Lupine.

Diese Lampe ersetzt aktuell eine LED-Leuchte mit nominal 4500 Lm - dabei ist sie trotz 900/1300 Lm deutlich heller und vor allem mit einer deutlich breiteren Ausleuchtung (macht vor allem beim Abbiegen einen Riesenunterschied). Mit der Lupine habe ich stets das Gefühl, sicher zu sehen und Hindernisse gut zu erkennen. Mit dem Fernlicht kommt fast schon Auto-Gefühl auf. Sehr gut ist auch, dass die Lampe im Abblendmodus nach unten sehr hell ausleuchtet, ohne entgegen kommende Radfahrer oder Fußgänger zu blenden (was bisher immer das Problem war: entweder ausreichendes Licht und Blendung oder kaum ausreichende Sicht und dafür dann nicht-blendend unterwegs...). Die Lampe macht auch haptisch einen sehr guten Eindruck durch das wertige Lampengehäuse. Mit der einfach zu bedienenden Fernbedienung am Lenker und der optischen Anzeige des Fernlichtes durch die blaue Illuminierung ist man auch während der Fahrt nie groß abgelenkt - sinnvolle Detaillösungen halt. Kleiner Wermutstropfen: die Länge des Kabel vom Akku zur Lampe ist knapp ausreichend - hier hätten 30 cm nicht geschadet (ich hätte den Akku gerne in meiner Rahmentasche untergebracht statt oben auf dem Oberrohr). Es gibt zwar ein zusätzliches Verlängerungskabel, aber das kostet auch gleich wieder 12€ (hätte mir das bei einer Lampe dieser Preiskategorie gleich ein längeres Kabel gewünscht). Insgesamt: würde die Lampe sofort wieder kaufen und fühle mich deutlich wohler mit der Lupine als mit allen bisherigen "Asien-LED"-Leuchten - egal wieviele Lumen die angeblich hatten. Meist war ein extrem heller Lichtkegel in der Mitte und rasch abfallender Leuchtkraft zu den Seiten hin - das ist mit der Lupine komplett anders.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes