Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Lizard Skins

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Lizard Skins fietsonderdelen voordelig online kopen

Sinds 1993 creëert het fietsmerk Lizard Skins producten die speciaal bedoeld zijn voor de behoeften van fietsers over de hele wereld. Met een grote verscheidenheid aan producten, van fietssturen en tape tot aan de bekende achtervorken, zorgt Lizard Skins ervoor dat je het beste uit je rit kunt halen. Zowel de fietser als de fiets beschermen en daardoor de fietstocht nog leuker maken is de missie van het merk. Door een harde arbeidsethos te hanteren en goed te blijven kijken naar de behoeften van de consument, is Lizard Skins een groot en belangrijk merk geworden in de fietsindustrie. Wat ooit begon als een heel klein bedrijfje is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met een eigen fabriek. Op dit moment worden de producten van Lizard Skins naar meer dan 70 landen geëxporteerd. Daarnaast heeft Lizard Skins een aantal grote namen aan zich weten te binden en sponsort het merk onder meer Steve Peat, Bubba Harris and Aaron Chase. Lizard Skins Online Shop

Productie, Kwaliteit, Waarden

Tijdens de productie van de Lizard Skins producten wordt de allerhoogste mate van kwaliteit en efficiëntie gehandhaafd. Hoge kwaliteit definieert het merk als volgt: ieder product dat de deur uitgaat, of het nu zelfgemaakt of uitbesteed is, wordt persoonlijk gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de consument alleen het beste van Lizard Skins in handen krijgt. Mede door de grote focus op ethische standaarden heeft het merk goede connecties met internationale distributeurs op de lange termijn kunnen maken. Lizard Skins vindt iedere individuele renner belangrijk! Het geeft renners daarom de mogelijkheid om hun fiets te customizen, zodat een fietstocht echt een unieke ervaring wordt. Door de uitmuntende klantenservice heeft het bedrijf bovendien een trouwe groep fans aan zich weten te koppelen. Daarnaast vindt Lizard Skins het belangrijk om zoveel mogelijk duurzame materialen in hun productieproces te gebruiken, zodat de volgende generaties ook nog kunnen genieten van een prachtige fietsomgeving! Een merk met producten van zulke hoge kwaliteit mag natuurlijk niet ontbreken in het assortiment van Bikester! Op dit moment kunt u er de volgende producten van Lizard Skins bestellen:

Handvatten

Bikester heeft een aantal verschillende modellen handgrepen van Lizard Skins in het assortiment. Zo kiest u bijvoorbeeld voor de Lizard Skins Lock-On Logo handgrepen. Dit specifieke model is verkrijgbaar in de kleuren rood en groen. Op de handvatten is het logo van Lizard Skins gedrukt. De handvatten zijn gemaakt van een stevige selectie aan materialen die zorgen voor voldoende grip. Door een nieuwe set handvatten op uw fiets te schuiven kunt u uw fiets geheel naar uw eigen smaakt customizen. Wilt u echt opvallen? Kiest u dan bijvoorbeeld voor de Lizard Skins Bubba Harris handvatten in een knallende kleur groen. Wanneer u deze handvatten op uw fiets monteert zal niemand u meer over het hoofd zien! Waar u zich ook mee kunt onderscheiden is een aparte fietshelm. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een goede helm van Bell, Giro of POC. Deze merken kunt u bij Bikester uitstekend combineren met de producten van Lizard Skins. Wat u ook van plan bent, u bestelt het voordelig en snel online bij Bikester!