Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Knog Oi

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Knog Oi Luxe Fietsbel, zwart
Knog Oi Luxe Fietsbel, zwart
Knog
Oi Luxe Fietsbel, zwart
Adviesprijs € 39,99 € 35,99
  • Varianten: S | 22,2mm
- 10 %
UITVERKOOP

Knog Oi bij Bikester

Veiligheid staat overal voorop. Ook op de fiets moet je er daarom voor zorgen dat je zoveel mogelijk veiligheidsmaatregelen hebt getroffen. De verschillende opties die je hebt zorgen ervoor dat je met een gerust hart de weg op kunt. Een van de benodigdheden op de fiets is een goede fietsbel. Met een groot aantal mogelijkheden is het echter niet eenvoudig om een keuze te maken. Zo kom je onder andere de Knog Oi tegen. Deze fietsbellen zijn allemaal terug te vinden in het assortiment van Bikester. Maar wat kun je van deze bel verwachten?

Maak kennis met Knog Oi

Knog is een merk dat zich volledig heeft gespecialiseerd in fietsonderdelen. Ieder onderdeel is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt weer op een andere manier voor meer gemakken. De Knog Oi is een fietsbel waar je veel voordelen aan kunt behalen en waar je te allen tijde op kunt vertrouwen. De eenvoudige montage is waar het allemaal om draait en je hebt een fietsbel waar je niet te veel poespas aan kunt vinden. Dit geeft jou alle gemakken die je nodig hebt en voorkomt dat je niet hoorbaar bent op de fiets.

Ontdek het aanbod bij Bikester

Bij Bikester kun je verschillende modellen van de Knog Oi terugvinden. Ieder model heeft een andere uitstraling en zorgt ervoor dat je weer hoorbaar bent. Bikester heeft alle modellen overzichtelijk bij elkaar staan, zodat je in een oogopslag duidelijk hebt waar je naar kunt kijken. Ook alle specificaties staan overzichtelijk bij elkaar. Hiervoor hoef je alleen nog maar op de producten te klikken, waarna de informatie goed voor ogen staat. Bikester zorgt voor de beste vergelijking, zodat je snel een nieuwe fietsbel op jouw fiets hebt zitten.

De specificaties van Knog Oi

De Knog Oi is een fietsbel die in de traditionele vorm komt. De fiets mag er dan relatief traditioneel uitzien, maar is ook voorzien van veel luxe. De stevige materialen zorgen voor een lange levensduur en de kleuren geven de luxe die je nodig hebt. Een fietsbel hoeft immers niet alleen saai te zijn. De eenvoudige montage geeft jou de gelegenheid om de bel direct op jouw fiets te krijgen en te gebruiken. Je hoeft er ook geen extra bedrading aan toe te voegen. De knop met springveer springt tegen de bel, waarna het geluid naar buiten komt.

Wanneer is Knog Oi de juiste keuze?

De Knog Oi is voor iedere fiets geschikt. Het is een fietsbel die eenvoudig te monteren is en daarom ook op iedere fiets geplaatst kan worden. Voor jong en oud is het belangrijk dat je de fietsbel monteert, zodat je weer zichtbaar bent onderweg en ook andere weggebruikers kunt waarschuwen dat je langs komt rijden. Je voorkomt hiermee immers grote ongelukken. De eenvoud van de Knog Oi helpt jou dan om optimaal te genieten van het model.

Knog Oi sale bij Bikester

De Knog Oi is relatief goedkoop ten opzichte van de luxe modellen. Zelfs de luxe uitstraling is gewaarborgd. Bij Bikester is er vaak een aanbieding te vinden op de fietsbel. De Knog Oi sale helpt jou daarom om de fietsbellen tegen een nog lagere prijs aan te schaffen, zodat je een flinke kostenbesparing krijgt. Bikester helpt jou dan om de veiligheid op de fiets te waarborgen en ook andere weggebruikers weer te kunnen waarborgen. De Knog Oi sale helpt jou te allen tijde verder.

Shop je Knog Oi fietsbel online

De Knog Oi fietsbel is een onmisbaar onderdeel op de fiets. Wil je daarom snel zelf de veiligheid waarborgen tijdens jouw volgende fietstocht? Plaats jouw bestelling bij Bikester en de fietsbel is snel aan huis geleverd. De hoogwaardige kwaliteit stelt jou nooit teleur en je voorkomt dat je na verloop van tijd in een gevaarlijke situatie terecht komt. Met de Knog Oi fietsbel kun je de weg weer op.