Fietsen Online Shop - Bikester
Fietsavonturen in het weekend
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
Knog
Knog — Fietsverlichting met stijl
Wanneer je graag stijlvolonderweg bent, kun je blij zijn met de fietsverlichting van Knog. De ontwerpers en ingenieurs van Knog benaderen hun werk namelijk altijd met veel creativiteit en knowhow. Daarom hebben Hugo Davidson en Malcolm McKechnie sinds de oprichting in 2003 verschillende prijzen gewonnen, waaronder ook voor het beste design. De kleurrijke variëteit van hun producten komt overeen met de ontspannen, gemotiveerde bedrijfsfilosofie.

Knog

21 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

 • rood
 • blauw
 • wit
 • zwart
 • olijf
 • goud
 • zilver
 • bont

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

 • 1
 • 12
 • 2
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Knog Lil' Cobber LED Achterlicht, rood/zwart
Knog Lil' Cobber LED Achterlicht, rood/zwart rood/zwart
Knog
Lil' Cobber LED Achterlicht, rood/zwart
Adviesprijs € 54,99 € 39,99
- 27 %
Knog Cobber Mid LED-Koplamp, wit/zwart
Knog Cobber Mid LED-Koplamp, wit/zwart wit/zwart
Knog
Cobber Mid LED-Koplamp, wit/zwart
€ 76,99
Knog Blinder MOB Achterlicht rode LED, zwart
Knog Blinder MOB Achterlicht rode LED, zwart zwart
Knog
Blinder MOB Achterlicht rode LED, zwart
Adviesprijs € 49,99 € 44,99
- 10 %
Knog Blinder Road R70 Fietsverlichting rode LED, zwart
Knog Blinder Road R70 Fietsverlichting rode LED, zwart zwart
Knog
Blinder Road R70 Fietsverlichting rode LED, zwart
Adviesprijs € 59,99 € 37,99
- 36 %
Knog Cobber Mid Achterlicht, rood/zwart
Knog Cobber Mid Achterlicht, rood/zwart rood/zwart
Knog
Cobber Mid Achterlicht, rood/zwart
Adviesprijs € 69,99 € 55,99
- 20 %
Knog Cobber Lil Achterlicht, rood/zwart
Knog Cobber Lil Achterlicht, rood/zwart rood/zwart
Knog
Cobber Lil Achterlicht, rood/zwart
Adviesprijs € 49,99 € 36,99
- 26 %
Knog PWR Rider Fietsverlichting incl. Powerbank 2200 mAh
Knog PWR Rider Fietsverlichting incl. Powerbank 2200 mAh
Knog
PWR Rider Fietsverlichting incl. Powerbank 2200 mAh
Adviesprijs € 69,99 € 47,99
- 31 %
Knog Lil' Cobber Twinpack Verlichtingsset
Knog Lil' Cobber Twinpack Verlichtingsset
Knog
Lil' Cobber Twinpack Verlichtingsset
€ 97,99
Knog Bilby Koplamp, zwart
Knog Bilby Koplamp, zwart zwart
Knog
Bilby Koplamp, zwart
Adviesprijs € 59,99 € 50,99
- 15 %
Knog Oi Classic Fietsbel, goud/zwart
Knog Oi Classic Fietsbel, goud/zwart goud/zwart
Knog
Oi Classic Fietsbel, goud/zwart
€ 19,99
 • Varianten: L | 23,8-31,8mm
Knog Oi Classic Fietsbel, zwart
Knog Oi Classic Fietsbel, zwart zwart
Knog
Oi Classic Fietsbel, zwart
€ 19,99
 • Varianten: L | 23,8-31,8mm
Knog Oi Classic Fietsbel, zilver/zwart
Knog Oi Classic Fietsbel, zilver/zwart zilver/zwart
Knog
Oi Classic Fietsbel, zilver/zwart
Adviesprijs € 19,99 vanaf € 16,99
 • Varianten: S | 22,2mmL | 23,8-31,8mm
- 15 %
Knog Oi Classic Fietsbel, zwart/rood
Knog Oi Classic Fietsbel, zwart/rood zwart/rood
Knog
Oi Classic Fietsbel, zwart/rood
€ 19,99
 • Varianten: L | 23,8-31,8mm
Knog Oi Classic Fietsbel, goud/zwart
Knog Oi Classic Fietsbel, goud/zwart goud/zwart
Knog
Oi Classic Fietsbel, goud/zwart
€ 19,99
 • Varianten: L | 23,8-31,8mm
Knog PWR Mountain Stuurmontage, zwart
Knog PWR Mountain Stuurmontage, zwart zwart
Knog
PWR Mountain Stuurmontage, zwart
Adviesprijs € 22,99 € 15,99
- 30 %
Knog PWR Road/Trail Houder
Knog PWR Road/Trail Houder
Knog
PWR Road/Trail Houder
Adviesprijs € 16,99 € 12,99
- 23 %
Knog Oi Luxe Fietsbel, goud
Knog Oi Luxe Fietsbel, goud goud
Knog
Oi Luxe Fietsbel, goud
€ 39,99
 • Varianten: L | 23,8-31,8mm
Knog Pop Koplamp band
Knog Pop Koplamp band
Knog
Pop Koplamp band
€ 2,99
Knog Oi Classic Fietsbel, zwart/blauw
Knog Oi Classic Fietsbel, zwart/blauw zwart/blauw
Knog
Oi Classic Fietsbel, zwart/blauw
€ 19,99
 • Varianten: L | 23,8-31,8mm
Knog Oi Classic Fietsbel, olijf/zwart
Knog Oi Classic Fietsbel, olijf/zwart olijf/zwart
Knog
Oi Classic Fietsbel, olijf/zwart
Adviesprijs € 19,99 € 17,99
 • Varianten: L | 23,8-31,8mm
- 10 %
Knog PWR Small Lighthead 3200mAh
Knog PWR Small Lighthead 3200mAh
Knog
PWR Small Lighthead 3200mAh
Adviesprijs € 69,99 € 40,99
- 41 %

Knog fietsaccessoires online shop

Het Australische Knog combineert markant design met attitude en humor! Bijna zou je vergeten dat ze ook nog top off the bill fietsverlichting en accessoires maken. Knog bestaat sinds 2003 en is heeft vanaf het begin innovatie, passie en uitdaging hoog in het vaandel. Inspiratie vinden de ontwerpers in eigenlijk alles wat ze meemaken als fietser op de weg. In de stad of erbuiten, overal vinden ze invloeden die van belang zijn voor de innovaties van Knog. Innovaties die een nieuwe kijk geven op vrijheid voor fietsers en outdoor sporters over de hele wereld. De naam is een afleiding van het Aussie slang woord voor hersens: "noggin" Met een K ervoor werd het een sterke opvallende merknaam die blijft hangen. Knog Online Shop

Altijd zichtbaar in het verkeer

Volgens de Nederlandse wet dient een fiets in het verkeer zichtbaar te zijn in het donker. Er zijn vaste kleuren voor LED fietsverlichting. Wit of geel aan de voorkant en rood aan de achterkant. Liefst ook goed zichtbaar over grotere afstand. Voor de volledigheid, een fiets moet ook reflectoren voeren, een rode reflector achter, gele aan de trappers en wit of geel op de banden of velgen. Veel mensen kennen het nog: zwoegend op de trappers met een dynamo aan het wiel om zichtbaar te zijn in het donker. Een naafdynamo nam al veel werk weg, fietsverlichting met LED of halogeen verlichting verving de verlichting met gloeilampjes. Knog gaat verder! Achterlichten van Knog zijn waterproof, oplaadbaar via usb, zichtbaar tot minimaal 500meter en makkelijk aan de fiets te bevestigen. De lampen hebben een siliconenbehuizing. De nieuwste aanwinst op lichtgebied in de stal van Knog is echt een powerlight. 200 lumen straalt de lamp vanaf het stuur het donker in, de achterkant van de fiets is verlicht met 70 lumen. Deze geweldenaar onthoudt favoriete lichtstanden en is uiteraard oplaadbaar per usb. Alle fietsverlichting van Knog is waterproof, stofdicht en kunnen tegen een stootje. De lampen kunnen op het stuur van de fiets bevestigd worden, maar ook op de fietshelm. Speciale straps zijn meegeleverd.

Fietscomputer

De verlichting van Knog laat je de weg zien, de fietscomputer van Knog laat zien hoe lang je over de weg doet. De simpelste fietscomputer van Knog heeft 5 functies. Hij geeft je snelheid, afstand, totale fietstijd en kilometers weer en heeft een 12/24 uursklok aan boord. De fietscomputer is eenvoudig zonder gereedschap op je fiets te monteren. De NERD zoals de fietscomputer heet is waterproof en zit in een siliconen behuizing. Zijn grote broer heeft 7 functies meer. Daarop kunnen bijvoorbeeld ook de afstand per dag en de gemiddelde snelheid op worden bijgehouden. Ook kan deze NERD op twee fietsen worden gebruikt. Om onderweg kleine reparaties te doen aan de fiets heeft Knog een fietsmultitool ontwikkeld. Alle benodigde schroevendraaiers zijn er in aanwezig en in de versie met meeste onderdelen is zelfs een flessenopener verwerkt. Handig voor dorstige rijders! De kit kan klein worden opgevouwen en de gereedschaponderdelen zijn gemagnetiseerd.

Bescherm uw bezit

Een ander onderdeel van de Knog familie zijn de fietssloten. Het paradepaard is met een gewicht van 1.1 kg een flink slot dat niet makkelijk te kraken is. Gehard staal met een coating van siliconen gesmeed in een u-vorm beschermt uw fiets tegen dieven. Dit slot werd door Sold Secure met goud beloond en het kreeg van ART 3 sterren voor zijn veiligheid. Dit slot bevestigt u aan uw fiets in een speciaal geschikte bijgeleverde houder. Ook fijn om te weten is dat elk van deze sloten een eigen sleutelcode heeft. Mocht u de sleutel en de reservesleutel kwijt zijn, dan kan Knog de sleutel voor u namaken.

Tassen voor iedereen

Als u met de fiets gaat is het soms lastig om spullen mee te nemen. Knog heeft een aantal mooie tassen voor u ontworpen waarin u uw waardevolle spullen makkelijk vervoerd. Schoudertassen zijn speciaal voor fietsers gemaakt. De band zorgt ervoor dat de tas op uw rug blijft tijdens het fietsen. De tassen zijn waterafstotend en hebben een grote flap om uw spullen te beschermen. De indeling heeft compartimenten voor telefoon, mp3 speler, pda of fietsgereedschap. Een laptop past ook in een aantal gevallen makkelijk is een Knog tas. De voering van alle tassen is gemaakt van materiaal dat niet kan krassen. De Knogtassen kunnen in een handomdraai worden omgetoverd tot een rugzak. Een rugzaktuig is los verkrijgbaar bij Bikester.nl.

In the pocket

Knog heeft portefeuilles in het assortiment voor dames en heren, een fietscap tegen de zon en sokken voor fietsers. De fietshandschoenen zijn echte link-Bikesterhandschoenen. Een tattoo is niet meer nodig, op de knokkels van de handschoenen staan de woorden love en hate. De handschoenen zijn gemaakt van geitenleer en extra verstevigd op cruciale punten. Er zijn handschoenen met en zonder vingers. De handschoenen voor temperaturen onder het vriespunt zijn gemaakt van een combinatie van rundleer, synthetisch leer en strech-spandex gevoerd met neopreen en PU gel.

Gemakkelijk Knog artikelen online bestellen

Bij Bikester vindt u een ruim assortiment aan Knog artikelen voor alle soorten fietsers. Gaat u door de week met de fiets naar uw werk of geniet u in het weekend van een fietstocht. Alleen of met uw gezin er op uit. Ook als u een fanatieke (amateur)wedstrijdfietser bent, kunt u bij Bikester.nl al uw fietswensen in vervulling laten gaan. De medewerkers van de klantenservice zijn zelf enthousiaste fietsers en volgen meerdere keren per jaar trainingen en workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten. Elke medewerker heeft wel een specialiteit op het gebied van fietsen en fietstechniek. De medewerkers van de klantenservice zitten klaar om u te helpen zoveel mogelijk van uw hobby te genieten. Bij Bikester.nl vindt u uiteraard ook fietskleding en bescherming. Ook een fietsdrager voor achterop uw auto heeft Bikester.nl voor u en als uw kinderen te klein zijn om zelf te fietsen vervoert u ze handig in een fietskar van Bikester.nl.