Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Knog PWR Mountain Lighthead 2000 Lumen, zwart

ID: 1120652

Adviesprijs € 89,99
€ 52,99
- 41 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Knog PWR Mountain Lighthead 2000 Lumen, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

PWR Mountain is een modulaire fietslamp voor trail en mountainbike. Maar het is niet JUSTEN een andere fietslamp.niet alleen is het een hoog vermogen koplamp, maar gewoon uit elkaar halen van het product en je hebt veel meer. Een lichtkop voor andere PWR-fiets- en campinglampen, plus een PWR-bank voor het opladen van apparaten die ook de accu is voor alle producten in het PWR-assortiment. De PWR Mountain geeft 2000 lumen licht, maakt gebruik van een cirkelvormige lichtbundel voor hindernissen in overstromingsverlichting vanuit onvoorspelbare hoeken, kan zowel op het stuur als op uw helm worden gemonteerd met behulp van de helm/bar-verlengingsbevestiging, heeft een draaibediening (het licht aan- en uitzetten door de lichtkop te draaien - geen knoppen) en geeft u de mogelijkheid om uw helderheid en runtime te programmeren via onze ModeMaker-app.

Details

  • Gewicht: 365g
  • Laadtijd: 7h
Alle modellen uit de serie Knog PWR laten zien

In het kort

Materiaal
Materiaal
0-60

Uitrusting

Doel
Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Belangrijkste informatie
Type / gebruik:
Verlichtingstoebehoren
Materiaal
Materiaal:
0-60
Afmetingen
Lengte:
4,70 cm
Hoogte (cm):
13,60 cm
Breedte (cm):
4,70 cm
Levering
Inhoud / levering grootte:
1x Knog PWR berg lichtkop 2000 Lumen
Modeljaar
2021
Artikelnummer
1120652
EAN
9328389027212

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Antti
Lamp van zeer hoge kwaliteit
Vertaald uit Finse Naar origineel
Daarnaast kocht ik ook het middelste model van dezelfde productserie die ik al had gekocht als extra onderdeel voor off-road rijden op kleine schaal. Een absoluut geweldig product, de aangegeven lumen zijn waar, een geweldige productfamilie omdat de lampkoppen kunnen worden aangesloten op batterijen van verschillende groottes, de batterij werkt als back-upstroombron, een echt solide aanvoelend en hoogwaardig product, geweldige uitstraling , de beugel lijkt bestand te zijn tegen bergafwaarts rijden (ik heb hem al op hoge snelheid offroad getest) en ik denk dat hij perfect meegaat, compact formaat en verder in alle opzichten een geweldige aankoop. Nu staan er twee producten in de review, omdat in mijn review ook een gestolen model stond met een 5.000 batterij die ik eerder kocht.
12.02.2023