Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Knog Blinder Skull Voorlicht, zwart

ID: 1680923

€ 46,99
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Knog Blinder Skull Voorlicht, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.


Als je deze lamp helder noemt, is dat nog zwak uitgedrukt. Met behulp van de nieuwe COB-technologie produceert de Blinder Skull een krachtige 200 lumen waarmee je gezien en veilig bent in alle lichtomstandigheden.

De lamp heeft een rasterpatroon waardoor deze Blinder een van Knogs meest individuele lampen ooit is. Het grafische knippatroon heeft 8 verschillende standen en is ook verkrijgbaar als achterlicht om er een uniek paar van te maken.

De Blinder Skull heeft een geïntegreerde USB-oplader, is 100% waterdicht en heeft een looptijd van maar liefst 60 uur bij gebruik van de eco-flitsmodus.

GEÏNTEGREERDE USB STEKKER
Je hebt geen oplaadkabel nodig voor je Blinder, want de geïntegreerde USB-plug steek je rechtstreeks in een USB-poort. Hij heeft een oplaadtijd van 4 uur. Als de batterij van je Blinder bijna leeg is, gaat er een rode led branden naast de knop. Deze ring wordt groen en gaat uit zodra de Blinder volledig is opgeladen en klaar is voor gebruik.

MONTAGE ZONDER GEREEDSCHAP
Blinder lights wordt geleverd met een afneembare siliconen band zonder gereedschap voor bars en zadelpennen met een diameter van 22 - 32 mm. Er wordt ook een grote band meegeleverd die past op buizen en balhoofdbuizen met een omtrek tot 200 mm. Knog's bevestigingssysteem zonder gereedschap maakt het bevestigen van je lamp ongelooflijk eenvoudig en het gebruik van siliconen straps betekent dat er geen kans is op beschadiging van je fietsframe of geliefde laklaag.

MAKKELIJK AAN, MAKKELIJK UIT
Je Blinder verwijderen om op te laden of voor veiligheidsdoeleinden is een fluitje van een cent met het handige kliksysteem. Sterk genoeg om je lamp tijdens gebruik stevig op zijn plaats te houden en groot genoeg om zelfs met handschoenen aan te gebruiken in koudere omstandigheden.

VERBLINDEND HELDER
Met een lichtopbrengst van 200 lumen is deze Blinder een serieus heldere optie voor elke fietser. De efficiënte Chip on Board (COB) LED's zorgen voor een maximaal helderheidsniveau tot 90% van de brandtijd van de batterij.

Details

  • Max Steady: 2 h light duration
  • Eco Flash: 60 h lighting duration
  • Loading time: 4 h
Alle modellen uit de serie Knog Blinder laten zien

In het kort

Stroombron
Stroombron
Accu/Batterij
Montage gereedschapvrij
Montage gereedschapvrij
Ja

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Trekking, Fietsreizen, Aero, Endurance, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Cross, E-mobiliteit
Belangrijkste informatie
Uitvoering:
Voorlicht
Lichtbronnen
Lichtbronnen:
LED
Lichtstroom:
200 lm
Houder
Montage gereedschapvrij:
Ja
Afmetingen
Gewicht:
34,00 g
Levering
Levering:
1 x Knog Blinder Skull Front Light
Energievoorziening
Stroombron:
Accu/Batterij
Type stekker:
EU-stekker
Modeljaar
2021
Artikelnummer
1680923
EAN
9328389029117

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product