Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

KlickFix Fietstas, zwart

ID: 9877

Adviesprijs € 149,99
€ 109,99
- 26 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

KlickFix Fietstas, zwart (black)

De rugzakken hebben een bovenvak, een apart hoofdcompartiment dat aan de zijkant kan worden geopend en buitenvakken met grote reflecterende stroken. Net als bij hoogwaardige rugzakken is het interieur deelbaar. De regenkap is geïntegreerd in de voorzijde en kan eenvoudig losgeknoopt worden voor reiniging en droging. De comfortrail maakt een comfortabele bediening met één hand mogelijk dankzij de vaste, afneembare draagbeugel. Door de asymmetrische tasvorm alleen per paar verkrijgbaar. Comfortabele tassen met bijzonder goede toegang tot alle compartimenten dankzij de 2-way ritsen. KlickFix comfortrail voor traploos instelbare vergrendeling met een diameter van 8-13 mm (bij de levering inbegrepen). Klassieke, beproefde rail met solide, afneembare draagbeugel. Schuifhaken en traploos instelbare vergrendeling voor bagagedrager diameters van 8-13 mm.

Details

  • een bovenvak en een apart vak, zijwaarts openend hoofdcompartiment
  • Buitenzakken met grote reflecterende stroken

In het kort

Gewicht
Gewicht
900,00 g
Bevestigingssysteem
Bevestigingssysteem
Haaksysteem
Totale volume
Totale volume
21,00 l
Inclusief regenhoes
Inclusief regenhoes
ja

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Cross
Belangrijkste informatie
Type / gebruik:
Bagagedragertas
Bevestigingssysteem:
Haaksysteem
Functies
Geschiktheid:
Universeel
Veiligheidskenmerken:
Reflectorstrepen
Maat
Afmetingen (L x B x H):
40 x 38 x 14
Totale volume:
21,00 l
Afmetingen
Gewicht:
900,00 g
Uitrusting
Sluitsysteem:
Dubbele rits
Levering
Inclusief regenhoes:
ja
Levering:
2 x KlickFix rugzak tas, 2 x KlickFix comfort rail
Modeljaar
2022
Artikelnummer
9877
EAN
4030572100156

Meningen van klanten

3.8
4 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
3
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
KlickFix Fietstas, zwart
prviat
Functionele tassen
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Goede, functionele tassen. De schuine kant maakt hem ideaal voor mensen met grote voeten / lange benen. Iets aan de regenhoes trekken. Ik ben erg tevreden. De website laat echter zien dat de KlickFix bagagerekadapter nr. 5962 KlickFix GTA past. Ik kan het niet bevestigen. Hadden beide besteld. De systemen komen niet overeen. De ophanglipjes van de tassen kunnen niet ver genoeg worden uitgeschoven om de rekadapterbevestigingen te bereiken. Het was niet mogelijk om de tassen op hun plaats te bevestigen. De kliksluiting op de zakken vond ook geen tegenhanger op GTA nr. 5962.
25.06.2020
KlickFix Fietstas, zwart
Matthias Pfaff
Kijken met accessoires!
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Tas ziet er formidabel uit, ik wilde onmiddellijk te monteren op de bijgeleverde Freerack Plus, maar het ontbreekt nog steeds een adapter deel, genaamd Klickfix GTA module. Dus wees voorzichtig en interessante producten, anders past nix samen. Ik hoop dat mijn achterstallige herordening niet eens poseren verzendkosten. Helaas, het product van de tas en de drager adapter stuk was nergens op de * required * gewezen een tekortkoming!
26.04.2016
KlickFix Fietstas, zwart
Matthias Pfaff
KLICKfix koppeling ontbreekt!
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Let op - niet mijn fout niet herhalen! In tegenstelling tot de schijn fit Freerack en Rixen Kaul zak samen alleen als men ook de tussenliggende steun (te vinden onder "GTA module") te kopen. Dat dit cruciaal gegeven in de catalogus in de "kleine lettertjes" is, is natuurlijk onzin. Nu kan ik de GTA-module om bij te bestellen en de noodzaak voor meer verzendkosten waarschijnlijk te betalen - afgezien van het verlies van tijd (de eerste levering met draagtas en al snel kwam echt waar). Brügelmann zou er geen pieken van de kruin breken als de combinaties goed waren uitgelegd - alsof ieder Klickfix kenner!
23.04.2016