Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

Kiddimoto

1 product(en)
Categorieën
Prijs in €
Kiddimoto

kiddimoto – Loopfietsen met een hart

kiddimoto is een van de grootste producenten van loopfietsen uit Engeland. Dit succesverhaal begon in het jaar 2003, toen oprichter Simon Booth het eerste kiddimoto prototype van hout presenteerde. Al een jaar later werd er begonnen met de productie van hun eerste loopfietsen. Sindsdien is er nogal wat veranderd: kiddimoto heeft talrijke prijzen gewonnen, ze verkopen hun loopfietsen nu wereldwijd en veel stralende kinderogen hebben ervoor gezorgd dat dit merk een stevige plaats in het hart van hun klanten heeft veroverd. Volwassenen waarderen de veiligheid en goede kwaliteit, kinderen waarderen de speelse look en fijne rijeigenschappen.

Sorteren
Pagina 1 van
1

Kiddimoto loopfietsen - online shop

Wie kent het niet, wanneer de kleinste graag als zoals de grote zijn willen? De loopfietsen van Kiddimoto schijnen precies voor dit doel gemaakt te worden. Kinderdromen worden gegarandeerd waargemaakt, wanner de Junior voor het eerst op zijn of haar nieuwe loopfiets mag stappen – wat zich vanuit het kind perspectief natuurlijk aanvoelt als een echte motor. Het bijzondere van de fietsjes van Kiddimoto is niet alleen dat ze zowel de coördinatie als het evenwichtsgevoel en de behendigheid bevorderen, ze zien er daarnaast ook nog mooi en kleurrijk uit. Kiddimoto loopfietsjes

Kiddomoto, het merk voor de allerkleinsten

De loopfietsen van Kiddimoto zijn vooral geschikt voor kinderen van twee tot zes jaar oud, zo kunnen ook de allerkleinste meedoen. Op basis van het uiterlijk van hun gemotoriseerde grote broers, hebben kinderen het idee dat ze op een echte fiets zitten. Spelenderwijs leren ze om hun balans te houden en hum motoriek te verbeteren. Omdat bij Kiddimoto de pedalen ontbreken, kan de kleine altijd de voeten gebruiken om zich te stabiliseren.

 

Wat ook belangrijk is voor kinderproducten in een kwalitatief hoogwaardige afwerking – iets dat ze bij Kiddimoto maar al te goed weten. De loopfietsen worden uit gerecycled berkenhout gemaakt en zijn uiteraard vrij van giftige oplosmiddelen. Kiddimoto fietsjes komen overigens in verschillende modellen voor en zijn bedoeld voor zowel jongens als meisjes. Op bikester.nl kun je kiezen tussen sportieve fietsen, die optisch op motorofietsen lijken, of uit fietsen met een trendy scooter look. Met deze modellen van Kiddimoto moeten zelfs echte Bikers hun hart openen, wanner de kleine zijn eerste rijpoging ondergaat. Het zal in ieder geval niet saai worden op te rijden op de loopfietsjes en dankzij het speciale ontwerp voor peuters, is het rijplezier gegarandeerd veilig.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes