Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

KCNC

607 Producten
Sorteren
 
Pagina 1 van
11

Presteren met KCNC

Echte sportieve prestaties beginnen met goede fietsonderdelen. Deze helpen u om snelheid te maken, hard te remmen en gestroomlijnd door de bochten te rijden. De fietsonderdelen van KCNC hebben wereldwijd inmiddels een grote reputatie opgebouwd. De KCNC parts hebben een licht gewicht door het gebruik van materialen als aluminium en titanium. Het lichte gewicht helpt u om snelheid te maken. En dat terwijl er niets aan kwaliteit wordt ingeboet. Want de KCNC fietsonderdelen zijn sterk en betrouwbaar. De diverse KCNC parts presteren optimaal onder alle omstandigheden. Zon, wind, regen of modder: met de stevige KCNC onderdelen aan uw fiets, racet u vol vertrouwen door de straten of bossen. Hiermee zet u de beste prestaties neer. KCNC remhendel online shop

De KCNC onderdelen voor elke fiets

KCNC blijft bezig met het ontwikkelen en verbeteren van fietsonderdelen. Techniek en product design zijn een belangrijk goed voor het bedrijf. Alle KCNC parts zijn tot stand gekomen dankzij innovatieve technieken. Het aluminium, titanium en scandium dat gebruikt wordt, is van de meest geavanceerde soort. Dit maakt het een prima alternatief voor het populaire carbon. KCNC maakt onderdelen voor alle soorten fietsen, van de mountainbikes tot BMX fietsen. Als echte liefhebber van deze sport, werkt u alleen met de beste materialen en merken. Met de KCNC onderdelen maakt u een fiets die helemaal bij uw prestaties en verwachtingen past. Zo kunt u eenvoudig de nodige veranderingen aanbrengen. Heeft uw fiets meer snelheid nodig? Of is een betere werking van de remmen handig? Dankzij de KCNC parts is dit allemaal mogelijk. De onderdelen zijn ook nog eens verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals zwart, rood of geel. Op deze manier past het altijd bij het design van de fiets. U creëert de fiets waar u zich prettig op voelt en waarmee u de beste prestaties kunt leveren. Bij Bikester vindt u een groot aantal verschillende KCNC parts. Maar wij hebben u meer te bieden dan dat. Hier bestelt u alles voor uw fietstocht eenvoudig online. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

Koop uw fietsonderdelen online bij Bikester.nl

De kwaliteit van KCNC past goed bij wat wij de passionele fietser willen bieden. Daarom vindt u in de webshop van Bikester een groot aantal KCNC parts. Wat dacht u bijvoorbeeld van racefietspedalen of kettingbladen? Maar ook zadelpennen en velgremmen behoren tot de collectie van KCNC. Er is veel tijd en aandacht besteed aan het ontwikkelen van de best werkende producten. En altijd zijn de fietsonderdelen van het mooiste design. Dit is fietsen op het hoogste niveau.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes