Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

KCNC KOT07 Mini Handpomp 90°, zilver

ID: 355480

Adviesprijs € 37,99
€ 34,49
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

KCNC KOT07 Mini Handpomp 90°, zilver (silver)

   Mini Fietspomp - Ideaal voor onderweg
Als u regelmatig lange afstanden fietst en wat verder van huis bent is het erg handig om een mini fietspomp in uw tas mee te nemen. Stel dat u ineens terecht komt in een bosachtig gebied, dan is het aan te raden om uw banden iets leeg te laten lopen voor meer grip op de weg. Met een mini fietspomp kunt u vervolgens eenvoudig uw banden weer oppompen als u weer op een doorgaande weg uitkomt. Een mini fietspomp neemt erg weinig ruimte in beslag, wat de naam natuurlijk al doet vermoeden. Een gemiddelde mini fietspomp is tussen de 15 en 20 centimeter lang en weegt gemiddeld tussen de 50 en 100 gram. Een mini fietspomp is dus erg makkelijk mee te nemen en neemt weinig ruimte in beslag.

Mini Fietspomp - Veel keus bij Bikester
Bij Bikester kunt u verschillende mini fietspompen vinden van diverse merken. Bikester beschikt dus over een uitgebreid assortiment van ongeveer 130 mini fietspompen. Een mini fietspomp kunt u op Bikester vinden van onder andere de volgende merken:

Red
Lezyne
Topeak

De mini fietspomp is in verschillende kleuren beschikbaar zodat u altijd een passende zult vinden. Mocht u uw mini fietspomp bij Bikester bestellen dan is een speciale mini fietspomp houder ideaal. Deze monteert u aan uw fietsframe waardoor u uw mini fietspomp altijd met u mee kunt nemen en hem nooit zult vergeten. Tevens zult u geen gewichtsverschil ervaren doordat u hem kunt monteren op het centrale punt van het fietsframe. Een mini fietspomp hoeft dus zeker niet in de weg te zitten.

Mini Fietspomp - Een snelle ontwikkeling
Er zullen mensen zijn die denken dat een mini fietspomp niet zoveel voorstelt en dat de druk veel lager is dan een normale fietspomp waardoor u veel langer zult moeten pompen. Niets is minder waar. De maximale druk die u uit een mini fietspomp kunt halen is de laatste jaren zo erg verbeterd dat het nu al gemiddeld 8 bar is. Meestal is de mini fietspomp universeel wat betekent dat hij op verschillende ventielen past. Tegenwoordig kunt u ook een mini fietspomp vinden waarop een drukmeter zit zodat u goed in de gaten kunt houden hoever u bent met oppompen.

Mocht u dus veel fietsen en altijd de zekerheid willen hebben dat u uw banden kunt oppompen? Dan is een mini fietspomp van Bikester ideaal. Een mini fietspomp is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

In het kort

Gewicht
Gewicht
81,70 g
Lengte
Lengte
110,00 mm
Geschikte ventielsoorten
Geschikte ventielsoorten
Frans ventiel (SV), Autoklep (AV)
Maximale druk
Maximale druk
8,30 Bar

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Vracht, Pendelen, Dirt/BMX
Belangrijkste informatie
Type:
Minipomp
Geschikte ventielsoorten:
Frans ventiel (SV), Autoklep (AV)
Maximale druk:
8,30 Bar
Materiaal
Cilinder:
Aluminium
Afmetingen
Gewicht:
81,70 g
Lengte:
110,00 mm
Levering
Levering:
Incl. 20 cm slang
Modeljaar
2023
Artikelnummer
355480
EAN
4713968984218

Meningen van klanten

4.5
4 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
0
5 Sterren
3
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
KCNC KOT07 Mini Handpomp 90°, zilver
seamaster77
Superklein
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Zeer klein en past in bijna elk zadeltas. Perfect voor racing, waar ruimte schaars is. Voor MTB heb ik een iets grotere pomp in een rugzak. Super afwerking, ziet er nobele :-)
15.09.2014
KCNC KOT07 Mini Handpomp 90°, zilver
HENTEC
Geweldige kleine pomp
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Mooi klein en als je de metalen pen verwijderd (ja, dat kan echt gemakkelijk trek), dan past de pomp voor de Franse Presta ventielen.
04.04.2014
KCNC KOT07 Mini Handpomp 90°, zilver
Moritz
Valve Types
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Is helaas niet voor Franz. Valve! Maar vrij klein.
31.03.2014