Fietsen Online Shop - Bikester
Fietsavonturen in het weekend
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN

ISM

4 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 2
  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
ISM Touring Zadel, zwart
ISM Touring Zadel, zwart zwart
ISM
Touring Zadel, zwart
€ 119,99
gratis verzending
  • Varianten: 195mm
ISM PR 3.0 Zadel, zwart
ISM PR 3.0 Zadel, zwart zwart
ISM
PR 3.0 Zadel, zwart
Adviesprijs € 164,99 € 148,99
gratis verzending
ISM PN3.0 Performance Zadel Smal, zwart
ISM PN3.0 Performance Zadel Smal, zwart zwart
ISM
PN3.0 Performance Zadel Smal, zwart
Adviesprijs € 249,99 € 237,99
gratis verzending
  • Varianten: 120mm
ISM Performance 4.0 Zadel Smal, zwart
ISM Performance 4.0 Zadel Smal, zwart zwart
ISM
Performance 4.0 Zadel Smal, zwart
Adviesprijs € 249,99 € 148,99
gratis verzending
  • Varianten: 125mm
- 40 %

ISM zadel – Comfort & Stijl

Niets is vervelender tijdens een fietstocht dan een ongemakkelijk zadel. Met ISM producten, die verkrijgbaar zijn bij Bikester, behoren stuitbeen- en zitbeenpijn tot het verleden. Dankzij hun speciale vorm, die geschikt is voor zowel dames als heren, bieden ISM zadels maximaal comfort, wat een waardevol kenmerk is in de vrije tijd, maar ook bij hoogwaardige sporten zoals triatlon.

Unieke eigenschappen voor maximaal comfort

De meest voorkomende pijn bij het fietsen is geconcentreerd op het stuitje, het zitbeen en het perineum. Het bedrijf ISM Sattel ontwikkelt daarom fietszadels die op de belangrijke gebieden afwijken van de conventionele modellen. Dus ISM-zadels zijn als volgt opgebouwd:

  • Heupondersteunin
  • Padding
  • Ontbrekende zadelneus
Het slimme ontwerp zorgt voor een comfortabele rit op elke tour en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Heupondersteuning

Een lichte verhoging in het achterste gedeelte ondersteunt de heupen van de bestuurder en zorgt voor een verlengde zitpositie. Dit is ook de optimale positie voor de fietser op de fiets en voorkomt rugpijn, die snel kan optreden als de fietser zich in de verkeerde positie op de fiets bevindt. Aan de andere kant is de hoogte niet zo steil dat het uitglijden van het ISM-zadel te vrezen valt. Een paar graden zijn voldoende om de zithouding op het gewenste niveau te brengen en de optimale positie op de fiets in te nemen. Onze tip: De perfecte zitpositie is vooral belangrijk voor racefietsen. ISM-zadels zijn daarom beschikbaar voor zowel stadsfietsen als racefietsen.

Padding

De 15-serie vulling van schuim en gel zorgt voor de gewenste zachtheid van het zadel. Vooral op de racefiets is het zitcomfort vaak beheersbaar omdat het zadel hard en smal is. Fietsen is weer leuk met een zacht ISM product.

Ontbrekende zadelneus

Zadelneuzen zijn vaak de trigger voor pijnlijke ervaringen. Vooral tijdens de regelmatige training, maar ook tijdens de vrijetijdstour, drukt de zadelneus na een bepaalde tijd op gevoelige plekken. Zelfs een goede vulling kan dit op de lange termijn niet voorkomen, want het is het basisontwerp of de vorm van het zadel dat ervoor zorgt dat de ruiter steeds weer van positie verandert om constante pijn te voorkomen. ISM-zadels worden echter zonder deze zadelneus vervaardigd. Op deze manier wordt er geen druk uitgeoefend op kwetsbare delen van het lichaam en wordt de tour een ongestoorde ervaring. Omdat de zadelneus ontbreekt, hoeft u niet van houding te veranderen, zodat u gedurende de hele rit in de optimale zithouding blijft zitten.

Comfort in de fiets

Het juiste fietszadel maakt het verschil tussen een ontspannen tocht en een gevecht tegen de weg. Maar ook in de sport - bijvoorbeeld bij tijdritten - is zitcomfort een belangrijke factor: als er pijn optreedt, wordt de concentratie snel onderbroken en is de goede tijd voorbij, zelfs met de beste fiets. Op onze webshop vind je veel fietsonderdelen voor MTB, racefietsen en stadsfietsen. Onder hen ook fietszadels van verschillende merken. Met een ISM-zadel doe je alles goed, want dankzij het uitgekiende design en de zachte vulling komt de bankfactor tot zijn recht en kun je echt genieten van de rit op je fiets.