Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

ION Traze 1 Heuptas, zwart

ID: 1295194

Adviesprijs € 59,99
€ 29,99
- 50 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • One Size
  • Choose Maat
    One Size sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

ION Traze 1 Heuptas, zwart (black)

U wilt geen rugzak meenemen maar uw broekzakken zitten al vol? Met een inhoud van 1 liter biedt de Hipbag Traze net dat beetje extra opbergruimte dat u nodig hebt. De Hipbag is daarom gericht op alle toer-, all-mountain- en enduro-rijders. De stevige Diamond Dash-structuur van het materiaal garandeert duurzaamheid en dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u iets verliest - zelfs als u de tas bijna niet voelt. Met de Air_gonomic Fit van ION kunt u het harnas aanpassen aan uw individuele pasvorm.

Luchtgonomisch
Geventileerde heupgordel die zich perfect aanpast aan verschillende anatomische omstandigheden, wegglijden voorkomt, het gewicht verdeelt en bovendien gemakkelijk aan de zijkant te openen/sluiten is;Robuust Diamond Dash materiaal:Bijzonder robuuste stof dankzij de unieke stofstructuur.

Alle modellen uit de serie ION Traze laten zien

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Categorie:
Heupzak zonder drinksysteem
Sluitsysteem:
Kliksluiting
Maat
Totale volume:
1,00 l
Rugzak
Ventilatie:
Luchtgonomisch
Materiaal
Materiaal:
75 % polyester, 15 % ethyleenvinylacetaat, 10 % polyamide
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1295194
EAN
9008415966622

Video

Meningen van klanten

4.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
ION Traze 1 Heuptas, zwart
Ksh
Voor een snelle trip
Vertaald uit Poolse Naar origineel
Een kleine nier voor een snelle trip naar een local. + Groot vak voor een waterfles van 1 liter. + Geventileerde achterkant + goed passende, comfortabele riem, zit goed vast + duurzame stof, uitstraling, details - De nier is helaas niet gewijd aan het drinksysteem, maar ik heb het patent kunnen plaatsen - het is mogelijk om de slang in te rijgen - smartphonezakje is te klein
30.04.2021