Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

inov-8

8 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

 • oranje
 • roze
 • rood
 • paars
 • blauw
 • zwart
 • turquoise

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

 • 2
 • 3
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
inov-8 TrailFly Ultra G 280 Schoenen Dames, violet
inov-8 TrailFly Ultra G 280 Schoenen Dames, violet
inov-8
TrailFly Ultra G 280 Schoenen Dames, violet
Adviesprijs € 190,00 € 70,99
 • Varianten: UK 6 | EU 39,5
- 62 %
UITVERKOOP
inov-8 Base Elite SS Top Dames, roze
inov-8 Base Elite SS Top Dames, roze
inov-8
Base Elite SS Top Dames, roze
Adviesprijs € 50,00 € 16,99
 • Varianten: UK 10 | M
- 66 %
UITVERKOOP
inov-8 VentureLite HZ Midlayer Dames, turquoise
inov-8 VentureLite HZ Midlayer Dames, turquoise
inov-8
VentureLite HZ Midlayer Dames, turquoise
Adviesprijs € 100,00 € 38,99
 • Varianten: UK 8 | EU 34
- 61 %
UITVERKOOP
inov-8 X-Talon 255 Schoenen Dames, rood/blauw
inov-8 X-Talon 255 Schoenen Dames, rood/blauw
inov-8
X-Talon 255 Schoenen Dames, rood/blauw
Adviesprijs € 145,00 € 67,99
 • Varianten: UK 7,5 | EU 41,5
- 53 %
UITVERKOOP
inov-8 Raceshell HZ jasje, blauw
inov-8 Raceshell HZ jasje, blauw
inov-8
Raceshell HZ jasje, blauw
Adviesprijs € 150,00 € 51,99
 • Varianten: XXS
- 65 %
UITVERKOOP
inov-8 Raceshell HZ jasje, zwart
inov-8 Raceshell HZ jasje, zwart
inov-8
Raceshell HZ jasje, zwart
Adviesprijs € 150,00 € 41,99
 • Varianten: XXS
- 72 %
UITVERKOOP
inov-8 TrailFly Ultra G 300 Max Schoenen Dames, oranje
inov-8 TrailFly Ultra G 300 Max Schoenen Dames, oranje
inov-8
TrailFly Ultra G 300 Max Schoenen Dames, oranje
Adviesprijs € 200,00 € 73,99
 • Varianten: UK 5,5 | EU 38,5
- 63 %
UITVERKOOP
inov-8 All Terrain Pro Vingerloze Fietshandschoenen, zwart
inov-8 All Terrain Pro Vingerloze Fietshandschoenen, zwart
inov-8
All Terrain Pro Vingerloze Fietshandschoenen, zwart
Adviesprijs € 30,00 € 16,99
 • Varianten: M
- 43 %
UITVERKOOP

De voet domineert de schoen en niet andersom

Inov-8 gelooft in hardlopen op een manier die natuurlijk aanvoelt, waarbij de atleet optimaal gebruik kan maken van de vernuftige bouw van het menselijk lichaam. De materialen, zoals de hardloopschoenen van inov-8, dienen vooral de kracht van het menselijk lichaam te ondersteunen. De bedoeling is nadrukkelijk niet om een vervanger van die kracht te zijn. Of, zoals inov-8 het zelf verwoordt; de voet domineert de schoen en niet andersom. Het logo van inov-8 is daarom ook niet, zoals men wellicht zou verwachten, een hardloopschoen. Een getekende blote mensenvoet onderstreept des te meer het uitgangspunt van inov-8: 'natural running'. Maar wie zit er achter deze blote mensenvoet? Inov-8 is een Britse producent die gespecialiseerd is in producten voor off-road hardlopen en extreme sporten. Het bedrijf werd in 2003 opgericht door de Engelsman Wayne Edy. In het eerste jaar was de 'Mudroc' de eerste schoen die op de markt kwam. Direct in dat eerste jaar kreeg inov-8 een belangrijke prijs voor product van het jaar. Al het jaar daarop, in 2004, volgde uitbreiding van filialen in Groot-Britannië naar filialen in de Verenigde Staten. In de korte tijd dat inov-8 bestaat is het niet bij die ene prijs gebleven, maar volgden bijvoorbeeld ook de 'Best Trail Shoe Award', de 'Outdoor Industry Award for Innovation', de National Geographic Adventure Gear of the Year Award', de 'Men's Journal Gear of the Year Award' en de 'Outdoor Industry Gold Award'. inov 8 schoenen online shop

Producten van inov-8

De hardloopschoenfabrikant laat in de ontwerpen van de hardloopschoenen zien dat bovenstaande bedrijfsfilosofie van inov-8 niet alleen een slimme marketingleus is, maar ook daadwerkelijk wordt vertaald naar de productlijn. De producten van inov-8 zijn met name bijzonder in de grote markt van aanbieders van sportschoenen, omdat ze zo lichtgewicht, functioneel en minimalistisch als mogelijk ontworpen zijn. Dit moet de renner het zelfvertrouwen en de vrijheid geven om op elke ondergrond en onder alle denkbare omstandigheden het sportieve doel te kunnen bereiken. De voet wordt bewust dicht op de ondergrond gehouden, zodat de loper zich beter kan aanpassen aan die ondergrond en er meer voeling mee krijgt. Bij de producten van inov-8 is er in het bijzonder ook aandacht besteed aan het optimaliseren van de grip. Dit maakt de schoenen geschikt voor allerhande gebieden. Van asfalt tot rotsen, van modder tot zand en de bergen. Het assortiment van hardloopschoenen is ruim. Belangrijk is dat de renner op basis van meerdere criteria de schoen kan kiezen die het best aansluit bij het bedoelde toekomstige gebruik ervan. Enkele van de vele mogelijke varianten zijn verschillen in seizoen, uitlijning van de loopstijl, breedte, zoolbuiging, materiaal, toepassingsgebied, voetpronatie (de mogelijkheid om schokken op te vangen), buiten- en middenzool en design. Omdat het assortiment zo ruim is, deelt inov-8 haar producten in in de volgende categorieën:

 • Functionele fitness
 • Natural & Free
 • Off-trail
 • Weg
 • Kleding
 • Accessoires
De bovenste vier van de categorieën van inov-8 bevatten een verdere uitsplitsing in een lijn voor damesschoenen en een lijn voor herenschoenen. Een variant voor kinderen en jeugdigen is bij inov-8 eveneens beschikbaar. Elke inov-8 schoen heeft een eigen 'DNA' door de unieken combinatie van eigenschappen. Er kan dus gesteld worden dat de productlijn van inov-8 zeer compleet en zeer goed doordacht is. Iedere sporter zou in theorie een passende inov-8 schoen kunnen vinden. De komende jaren lijkt de groei van het Engelse bedrijf onverminderd door te zetten, wat maakt dat de nieuwste sport- en design trends direct doorvertaald zullen worden in nieuwe producten, met naast schoenen ook accessoires zoals ,zweetbandjes en andere hardloopbenodigheden. Deze producten worden uitsluitend verkocht in gespecialiseerde inov-8 winkels in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië en vooraanstaande (online) winkels zoals Bikester.nl.

Het team achter inov-8

Om aan de strenge kwaliteitseisen te kunnen voldoen die inov-8 zichzelf tot doel gesteld heeft, werkt het bedrijf met een team van vooraanstaande atleten vanuit meerdere sportieve disciplines en van over de hele wereld. Hierbij zijn bijvoorbeeld bergrenners, obstakel racers, avontuurlijke renners, wegrenners en thriathlonatleten te vinden. Wat ieder lid van het team van inov-8 gemeen heeft, is eenzelfde motivatie en doelstelling om de grenzen van het menselijke fysieke kunnen op te zoeken. Zij hopen op u als renner eveneens dit enthousiasme om het uiterste uit uzelf te halen over te kunnen brengen. Inov-8 is daarnaast zichtbaar betrokken in zowel de top- als de amateur sportwereld en sponsort bijvoorbeeld de 'World Mountain Running Association' sinds 2004. Ook ondersteunt inov-8 meerdere andere sportevenementen over de hele wereld. Hiermee laat het bedrijf haar grote passie voor de hardloopsport zien. Bent u geprikkeld om ook het beste uit de kracht van uw lichaam, en in het bijzonder uw voeten, te halen? Wilt u (letterlijk en figuurlijk) sport beleven buiten de gebaande paden? Vind dan in het inov-8 assortiment van Bikester de schoen die uw eigen kracht aanvult.