Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

HJC Furion 2.0 Helm, wit

ID: 1633985

Adviesprijs € 199,00
€ 99,99
- 49 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Hoofdomtrek
  • Choose Hoofdomtrek
    S | 56-57cm sold out online
    M | 58-59cm sold out online
    L | 60-61cm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

HJC Furion 2.0 Helm, wit (white/grey)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Furion 2.0 wordt beschouwd als een compromisloos ontwerpmeesterwerk, omdat hij een opmerkelijke aerodynamica combineert met efficiënte ventilatie.

Dankzij HJC's ervaring in het ontwerpen van MotoGP-racehelmen, verbetert het aërodynamische, innovatieve en eenvoudige ontwerp van de FURION zijn prestaties en luchtstroom voor optimale luchtpenetratie en verbeterde luchtkoelingsmogelijkheden.

De Furion 2.0 is voorzien van geïntegreerde venturidynamica om de luchtweerstand in balans te brengen met een geavanceerd uitlaatventilatiesysteem. Dankzij zijn aerodynamische vorm en lage gewicht (ca. 195 g), maakt deze helm een energiebesparing van 7 % tijdens de rit mogelijk in vergelijking met de concurrentie. Hij is ook uitgerust met andere klassieke kenmerken: verstelbare achterhoofdhouder, gogglehouder, riemverdeler en antibacteriële X-Static pads.

Deze helm wordt geleverd met reservepads en een tas om de helm te beschermen als u hem meeneemt.

SELFIT
SELFIT is een automatisch, zelfaanpassend aanpassingssysteem dat een revolutionaire technologie in het aanpassen van fietshelmen vertegenwoordigt. Als de helm eenmaal op uw hoofd is afgesteld, hoeft hij niet meer te worden afgesteld, zelfs niet als uw hoofd tijdens het rijden beweegt. Het SELFIT-systeem past de tussenruimte automatisch aan voor een consistente pasvorm en comfort voor uw hoofd.

Coolpath
COOLPATH is een nieuwe technologie die de binnenbekleding vervangt, waardoor koele lucht rond het hoofd kan stromen en het comfort tijdens het rijden wordt verbeterd. De koele luchtstroom en het lichte gewicht van de helm verbeteren de pasvorm en zorgen voor een uitstekende rijervaring.

Ventilatie dynamiek
Om een maximale ventilatie te bereiken, maken de aerodynamisch verbeterde modellen van HJC gebruik van een technische aanpassing van het principe van Bernoulli. In beweging neemt de stroomsnelheid aan het oppervlak in het algemeen toe naarmate deze zich naar de achterkant van de helm beweegt. Drukverschillen zorgen ervoor dat de koele lucht uit het voorste inlaatgebied via het achterste ventilatiegat wordt afgevoerd om de warmte in de helm af te voeren. Dit geeft de fietser een optimale ventilatie en een perfecte luchtstroom tijdens de rit.

Getest in de windtunnel
HJC helmen worden zowel in het laboratorium als in het veld getest om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen. HJC is een van de weinige helmfabrikanten die over een eigen ultramodern windtunnellaboratorium beschikt waar aerodynamica, ventilatie, geluid en nog veel meer worden getest. Het HJC windtunnel testlab meet luchtkrachten in verschillende rijomstandigheden om de prestaties van de helm te verbeteren.

Geavanceerd luchtkanalensysteem
Een bepaalde hoeveelheid lucht stroomt door de voorste luchtinlaatopening, circuleert vervolgens in de helm en komt ten slotte door de uitlaatopening naar buiten. De interne luchtstroom wordt dan opgevoerd om de kop af te koelen en de warmte af te voeren.

Aerodynamisch ontwerp
Dankzij hun ervaring in het ontwerpen van MotoGP-racehelmen zijn de ontwerpers en ingenieurs bij HJC experts geworden in aerodynamica en windgeventileerde helmen. Aero-helmen zijn, zoals het woord al zegt, aerodynamischer dan conventionele weghelmen, maar hebben een minder goede ventilatie. Met HJC helmen is dit compromis veel kleiner. HJC biedt waarschijnlijk de best geventileerde semi-aero helm op de markt.... Bespaar watts met HJC helmen!

Interne versterkingsstructuur Furion 2.0
De helmen zijn versterkt met een intern frame dat in het EPS is geïntegreerd. Het skeletframe houdt de helm niet alleen heel, maar maakt hem ook sterker en resistenter om uw hoofd bij een botsing te beschermen.

Licht als een veertje
HJC fietshelmen zijn ontworpen en geconstrueerd met nauwkeurige maatregelen om een zo laag mogelijk gewicht te hebben. Dichtheid, plaatsing, vormen en materialen spelen allemaal een rol bij de optimalisering van het gewicht.

In het kort

Vizier
Vizier
zonder
Aantal
Aantal
17

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Aero, Endurance
Geslacht
Heren, Dames
Constructie
Helmconstructie:
In-Mold technologie
Functies
Voering:
Coolpath
Bijzonderheden:
Verticaal verstelsysteem, Aero
Ventilatieopeningen
Aantal:
17
Uitrusting
Vizier:
zonder
Technische details
Verstelsysteem:
SELFIT
Afmetingen
Gewicht:
195,00 g
Materiaal
Materiaal:
EPS
Levering
Levering:
1 x HJC Furion 2.0 Helm
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1633985
EAN
8804269652879

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product