Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

HJC Calido Plus Helm, wit

ID: 1705241

Adviesprijs € 189,00
€ 151,99
- 19 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Hoofdomtrek
  • Choose Hoofdomtrek
    S | 51-56cm sold out online
    M | 55-59cm sold out online
    L | 58-63cm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

HJC Calido Plus Helm, wit (white/grey)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De CALIDO PLUS is de ultieme stadshelm voor elke omgeving. Het lage gewicht van de schaal en de talrijke helmfuncties bieden veiligheid en comfort voor elke fietser. Een samenspel van materialen met een modern kleurenpalet, een kinriem van hoge kwaliteit en een gemakkelijk te bedienen magnetische gesp accentueren het modieuze ontwerp dat niet alleen voldoet aan wie op zoek is naar een klassieke stijl, maar ook aan de laatste modetrends.

Vederlicht
HJC fietshelmen zijn ontworpen en geconstrueerd met nauwkeurige maatregelen om het laagst mogelijke gewicht te bereiken. Dichtheid, plaatsing, vormen en materialen spelen allemaal een rol bij de optimalisering van het gewicht.

SELFIT
SELFIT is een automatisch, zelfaanpassend aanpassingssysteem, een revolutionaire technologie in het aanpassen van fietshelmen.
Als de helm eenmaal op uw hoofd is afgesteld, hoeft hij niet meer te worden afgesteld, zelfs niet als uw hoofd tijdens het rijden beweegt. Het SELFIT-systeem past de tussenruimte automatisch aan voor een consistente pasvorm en comfort voor uw hoofd.

5-traps klikverstelling
5 inklikposities zorgen voor een consistente pasvorm en comfort voor alle verschillende hoofdvormen en -maten. De rijder kan de pasvorm met precisie aanpassen, wat resulteert in een helm die altijd optimaal is afgesteld voor een perfecte rit.

Geavanceerd luchtkanaal 2.0
Een bepaalde hoeveelheid lucht stroomt door de voorste luchtinlaatopening, circuleert vervolgens binnenin de helm en komt ten slotte naar buiten door de uitlaatopening. De interne luchtstroom wordt dan opgevoerd om de kop af te koelen en de warmte af te voeren.

In-mold constructie
In-mold is een methode om het EPS aan de buitenste polycarbonaatschaal te lijmen om de structurele sterkte te verhogen. Dit verbetert de bescherming van de ruiter met een compacte versteviging en geeft het product een perfecte afwerking.

Getest in de windtunnel
HJC helmen worden zowel in het laboratorium als in het veld getest om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen. HJC is een van de weinige helmfabrikanten die over een eigen ultramodern windtunnellaboratorium beschikt waar aerodynamica, ventilatie, geluid en nog veel meer worden getest. Het HJC windtunnel testlab meet luchtkrachten in verschillende rijomstandigheden om de prestaties van de helm te verbeteren.

Verwijderbaar vizier
De CALIDO PLUS heeft een afneembaar magnetisch vizier.Hij kan gemakkelijk uit de oorspronkelijke positie worden genomen en op de helm worden geplaatst, waardoor hij gemakkelijk kan worden gebruikt in verschillende omgevingen.

In het kort

Vizier
Vizier
Schijf
Aantal
Aantal
2

Uitrusting

Doel
Dagelijks fietsen, Pendelen, Urban Sport
Geslacht
Heren, Dames
Constructie
Helmconstructie:
In-Mold technologie
Functies
Bijzonderheden:
Verticaal verstelsysteem
Ventilatieopeningen
Aantal:
2
Uitrusting
Sluitsysteem:
magneetsluiting
Vizier:
Schijf
Technische details
Verstelsysteem:
SELFIT
Afmetingen
Gewicht:
350,00 g
Materiaal
Materiaal:
Polycarbonaat
Levering
Levering:
1 x HJC Calido Plus Helm
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1705241
EAN
8804269653111

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product