Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Hamax Avenida Fietstrailer incl. Fietsarm & Wandelwagen Wiel, groen

ID: 1200790

€ 699,99
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Hamax Avenida Fietstrailer incl. Fietsarm & Wandelwagen Wiel, groen (lime)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Als u twee kinderen moet vervoeren, biedt de lichte en toch stevige Avenida-fietskar de ultieme bescherming en rijcomfort. De Avenida is meer dan alleen een trailer. De multifunctionele kinderwagen kan eenvoudig worden omgebouwd tot een dubbele buggy door de fietsdissel te verwijderen en veilig een buggywiel te monteren.

Als buggy zorgt de verstelbare en ergonomische handgreep voor een gemakkelijke wendbaarheid en heeft het een handige parkeerrem. Een royale opbergruimte in het achterste gedeelte maakt een veilig transport van uw tassen mogelijk.

Een 5-punts veiligheidsharnas zorgt voor optimale veiligheid voor uw kind. De voor- en achterreflectoren en de zij- en achterreflecterende toepassingen zorgen voor extra veiligheid 's nachts en bij slechte lichtomstandigheden. De als accessoire verkrijgbare LED's bieden nog meer zichtbaarheid.

Met zijn hoge niveau van rijcomfort en uitgebreide veiligheidsfuncties garandeert de Avenida uw kinderen altijd een aangename rit. De bekleding van de zitting kan worden verwijderd en eenvoudig worden gereinigd. De gaasstof aan de voor- en achterzijde zorgt voor voldoende ventilatie en biedt kinderen in hun stoel een goed zicht. Er is ook een extra lang zonnescherm, en het openen ervan naar voren is een makkie dankzij een systeem van lussen en haken. Voor kleine kinderen is een inzetstuk als accessoire verkrijgbaar.

Dankzij de compacte en snelle vouwfunctie zijn opslag en transport zeer eenvoudig, inclusief de 20″ wielen met snelsluiting en de opklapbare spaakbeschermer ("wing") om nog meer ruimte te besparen.

Details

  • Minimum leeftijd: 6 maanden
  • Max. Hoogte van het kind: 117 cm
  • Max. Gewicht van het kind: 22 kg
  • Bagageruimte Functie
  • Extra lange bescherming tegen de zon
  • Verstelbare vijfpuntsgordel
  • Parkeerrem
  • Reflectoren aan de voorkant, Achterkant en zijkanten. Achterlicht
  • Verstelbare en ergonomische duwstang
  • Fietsdissel en buggywiel

In het kort

Wielmaat
Wielmaat
20
Gewicht (ca.)
Gewicht (ca.)
15 kg
Aantal zitplaatsen
Aantal zitplaatsen
2
Bijlading
Bijlading
45 kg

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Bikepacking, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Vervoer van kinderen, Cross
Belangrijkste informatie
Type / gebruik:
Kinderaanhanger
Aantal zitplaatsen:
2
Bijlading:
45 kg
Wielmaat:
20
Aanhanger
Totale hoogte:
100 cm
Totale lengte:
102 cm
Cabine
Cabine breedte:
28 cm
Afmetingen
Gewicht (ca.):
15 kg
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1200790
EAN
7029774000187

Meningen van klanten

2.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
1
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Hamax Avenida Fietstrailer incl. Fietsarm & Wandelwagen Wiel, groen
Markus L.
Onreine verwerking
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Het linkerwiel is ongeveer 4 mm verwijderd van de auto, het rechterwiel ongeveer 20 mm. Beide wielen hebben veel speling, wat slecht is onder invloed van zijwaartse kracht. Batterijen van het achterlicht zijn al leeg. De banden zijn van zeer slechte kwaliteit, vervang ze aub na ontvangst! Weinig ruimte aan de dissel bij het naar rechts draaien. Geen aankoopadvies.
15.07.2020