Fietsen Online Shop - Bikester
Code "dhb20" voor alle producten van dhb

GU Energy

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Altijd in vorm met GU Energy

Als je meer dan honderd kilometer op je racefiets wegtrapt, of drie uur lang berg op en af gaat met je mountainbike, heb je veel vocht nodig, en veel energie. Als je transpireert verlies je ook nog allerlei voedingsstoffen, zoals aminozuren, calcium, glucose en elektrolyten. En om in optimale vorm te blijven tijdens je activiteit en sneller te herstellen na de activiteit, zul je die moeten aanvullen. De sportvoeding en voedingssupplementen van GU Energy zorgen ervoor dat je altijd in vorm bent. Let altijd op een gezonde voeding, dat vormt de basis van jouw kracht. Supplementen en sportvoeding kunnen je wel helpen om de prestaties te verbeteren of sneller te herstellen.

GU Energy sportvoeding online kopen

GU Energy gels, de eerste op de markt

GU Energy Labs is een Amerikaans bedrijf uit Californië dat in 1993 werd opgericht. Het was het eerste bedrijf dat energie gels voor sporters op de markt bracht. Dat was tijdens de Iron Man wereldkampioenschappen in 1996. Sportvoeding van GU Energy bestaat inmiddels in allerlei uitvoeringen. Er zijn naast gels ook chews, wafels, dranken en capsules. De originele GU Energy Gels zijn er in veel verschillende smaken. Aan sommige producten is cafeïne toegevoegd, voor een extra impuls. De gels zorgen ervoor dat je lichaam voldoende energie krijgt tijdens de inspanning. De gels bestaan uit een gebalanceerde mix van complexe en eenvoudige koolhydraten en bevatten ook elektrolyten en aminozuren.

Speciale formulering voor duursporten

Voor duursporten zoals wielrennen en erg intensieve activiteiten zoals bijvoorbeeld downhill heeft GU Energy de serie ROCTANE ontwikkeld. De gels van deze serie bevatten tot drie keer meer natrium en drie keer zo veel aminozuren dan de klassieke gel. Het natrium dient om de zout- en vochtbalans te herstellen. Er zijn vertakte aminozuren zoals L-leucine en L-valine toegevoegd om te zorgen dat de spieren minder snel overbelast raken. De gels zijn veelal glutenvrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten. De ROCTANE-serie omvat verder ook elektrolyt capsules, poeder voor energiedranken, magnesium en probiotica capsules en grootverpakkingen gels om zelf te doseren.

Zet je tanden in een chew

Heb je graag iets om op te kauwen? Probeer dan de GU Energy Chews. Deze hebben dezelfde voedingsstoffen als de gels, maar zijn kauwbaar omdat ze als hapklare stukjes in de verpakking zitten. Koolhydraten zijn aanwezig in de vorm van maltodextrine en fructose, die zorgen voor een maximale absorptie en een verbeterd gebruik van de energie. De chews werken iets langzamer dan de gels.

Sport-stroopwafel

Heb je wel eens iemand stroopwafels zien eten tijdens het wielrennen? Het klinkt niet als echt gebalanceerde sportvoeding. Maar die van GU Energy is dat wel! De GU Energy Stroopwafel is specifiek geformuleerd voor sporters en heeft dezelfde impact als een gel. Voor je op je fiets stapt neem je er één en je zult geen energie tekort komen. Er zijn verschillende smaken beschikbaar!

Alle GU Energy producten

  • Energiegels
  • Chews
  • Capsules
  • Poeders voor energiedranken
  • Voordeelpakketten
  • Stroopwafels
  • Voedingssupplementen (aminozuren, koolhydraten, proteïnen, vitaminen en mineralen)