Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Grüezi-Bag

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Ontdek outdoorspecialist Grüezi-Bag

Iedere kampeerliefhebber wil natuurlijk de beste slaapzak. Met een goede slaapzak kun je extra genieten van een optimale kampeerervaring. De slaapzakken van Grüezi-Bag zijn niet alleen uniek, maar ook zeer veelzijdig. Het merk komt oorspronkelijk uit Duitsland en is inmiddels wereldwijd bekend vanwege een bijzondere nieuwe techniek. Bikester heeft een ruim aanbod van Grüezi-Bag slaapzakken die je hier kunt bestellen.

GRÜEZI-BAG slaapzakken

Grüezi-Bag: jong merk met grote ambities

Grüezi-Bag bestaat nog niet heel lang, maar is een onderdeel van een merk dat jarenlang actief is in diverse branches: Spörri-Vetterli & Co. AG. Dit bedrijf is opgericht in 1931 en hield zich voornamelijk bezig met de import van sportartikelen. Sinds 2009 neemt het bedrijf meerdere merken over die zich meer richten op outdoor. Sinds 2016 richt het bedrijf zich volledig toe op het buitenleven en daaruit ontstaat Grüezi-Bag. De slaapzakken van Grüezi-Bag zijn bijzonder, omdat dons en wol in de slaapzak worden gecombineerd: genaamd DownWool. Hiermee blijft je ‘s nachts comfortabel en warm. DownWool is een innovatieve en hoogwaardige vulling dat voor 70% bestaat uit dons en voor 30% uit wol. De juiste mix is essentieel voor het klimaat van DownWool.

Innovatief met oog voor duurzaamheid

Bijna alle slaapzakken van Grüezi-Bag zijn uitgerust met deze bijzondere en niet eerder geziene techniek. Je kunt dus concluderen dat Grüezi-Bag een innovatief merk is dat zich veel bezighoudt met nieuwe technieken en duurzaamheid. De slaapzakken van Grüezi-Bag zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en maten. Voor volwassen en kinderen heeft Grüezi-Bag een aantal kwalitatief hoogwaardige slaapzakken op de markt gebracht die een kampeerbeleving optimaal maken. Grüezi-Bag heeft zich inmiddels echt bewezen als outdoorspecialist en heeft in de toekomst naar alle waarschijnlijkheid nog veel meer in petto.

Altijd de juiste temperatuur tijdens het kamperen

De collectie van Grüezi-Bag is beschikbaar bij Bikester. Je hebt de mogelijkheid om in ons aanbod te kiezen voor verschillende modellen: de DownWool modellen en de Wool modellen. Bij de DownWool modellen is de nieuwste en innovatieve techniek toegepast. De Wool modellen zijn gevuld met schapenwol van schapen uit de Alpen. Deze speciale wol warmt op als het koud is en zorgt dus altijd voor de nodige comfort.

Een onvergetelijke kampeer- of fietsvakantie begint met de aanschaf van een comfortabele slaapzak. Daarvoor kun je in ieder geval terecht bij Grüezi-Bag. Ontdek zelf het aanbod van Bikester en vind de perfecte slaapzak voor jouw kampeerbeleving. Zo kun je echt gaan genieten van je vakantie in de natuur!