Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

GripGrab

Passion For Cycling
GripGrab is gefundeerd op een passie voor fietsen en hardlopen en de droom van een merk met producten, die deze sporten plezierig maken; hoe koud, nat of winderig het ook is! Hun hoogwaardige accessoires maken het verschil tussen het te koud of te warm hebben, aerodynamisch te zijn of niet en wel of niet gezien te worden. Dit zijn de producten waarvoor ze leven!
GripGrab is een specialist in de ontwikkeling van accessoires voor fietsen en hardlopen. De kleine dingen die andere merken vaak beschouwen als bijproducten, zijn juist waar GripGrab om geeft. Hierom besteden ze veel aandacht aan de details in hun artikelen en dat is waarom je altijd kunt rekenen op zeer hoogwaardige en functionele spullen.
Onze Super Deals

Ontdek de nieuwste GripGrab collecties

GripGrab Hi-Vis
Het is niet alleen tijdens ritten in het donker, dat je moet nadenken over hoe zichtbaar je bent als fietser. De gevaarlijkste momenten van de dag zijn de dageraad en schemering; als de zon laag aan de horizon staat en je fietsverlichting en reflecterende fietskleding niet goed zichtbaar zijn voor andere weggebruikers. Om gezien te worden, moet je jezelf op andere manieren zichtbaar maken en een van de beste manieren hiervoor, is het dragen van Hi-Vis accessoires.
Ontdek de nieuwe Base Layers

ADVIES

GripGrab

265 Producten
Sorteren