Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Zomerdeals - Haal alles uit het mooie weer en onze deals!

GORE® WEAR

GORE® WEAR ontwikkelt al meer dan 30 jaar producten om je sportieve ervaring te verbeteren. Gebaseerd op 's werelds toonaangevende textieltechnologieën ontwikkelt dit merk functionele kleding, die nieuwe maatstaven zet op het gebied van comfort en bescherming. Dit geeft je het zelfvertrouwen wat je nodig hebt om je grenzen te verleggen op het gebied van hardlopen, fietsen en meer. Beleef als eerste de nieuwste technologieën van de uitvinders van GORE-TEX® producten.

Hardlopen

Fietsen

Meer categorieën

Technologieën

Het hart van alle GORE-TEX® stoffen is een buitengewoon dun, permanent water- en winddicht, ademend membraan. Het bevat meer dan 1,4 miljard microporiën per vierkante centimeter. De microscopische poriën zijn ongeveer 20.000 keer kleiner dan een waterdruppel. Hierdoor zijn GORE-TEX® membranen absoluut waterdicht. De poriën van GORE-TEX® membranen zijn 700 keer groter dan een waterdamp molecuul. Hierdoor kan zweet ongehinderd ontsnappen.
GORE-TEX INFINIUM™ producten zijn in vergelijk tot GORE-TEX producten niet volledig waterdicht, maar maken gebruik van de functionele membraantechnologieën van GORE®, zoals WINDSTOPPER. In GORE-TEX INFINIUM™ producten worden deze technologieën met andere technische weefsels gecombineerd die geen membranen bevatten. Het resultaat: zeer functionele producten voor hardlopers, fietsers en langlaufers. Van elastische handschoenen en ademende vesten tot capuchon jassen die beschermen tegen wind en lichte regen. .
De nieuwe GORE-TEX® Active producten met SHAKEDRY™ producttechnologie zijn voorzien van een waterafstotende buitenlaag. Dit zijn de lichtste en meest ademende GORE-TEX® producten. Ze zijn zeer comfortabel te dragen onder uiteenlopende weersomstandigheden, permanent water- en winddicht en uitzonderlijk licht.
Product-highlights

Meer informatie over GORE® Wear

Grote momenten, grote gevoelens:
Fabian Cancellara's "7 epische momenten"


Elke atleet kent de emotionele achtbaan van het meedoen aan competities: de duels met rivalen, het lijden en vloeken, de frustratie, de vreugde en de trots als je wint. GORE® Wear ambassadeur Fabian Cancellara heeft in zijn 16 jaar durende professionele carrière talloze van deze "epische momenten" meegemaakt; een carrière van gepassioneerde competitie, spectaculaire overwinningen, maar ook valpartijen en bittere nederlagen. Onder deze overwinningen won Cancellera maar liefst zeven 'Monuments' — de meest prestigieuze eendagsevenementen van de wielersport.

Toelichting op de productnamen3 - Active Level:
Producten met specifieke sporteigenschappen, snij- en pasvormen en meer flexibiliteit voor functionele prestaties. Ideaal voor: Sportief gebruik dankzij de uitstekende flexibiliteit.

5 - Advanced Level:
Producten met geoptimaliseerde specifieke sporteigenschappen, snij- en pasvormen en extra flexibiliteit. Ideaal voor: Sportief gebruik met extra flexibiliteit.


7 - Expert Level:
Producten met specifieke sporteigenschappen, snij- en pasvormen die aan de hoogste eisen voldoen. Ideaal voor: Sportief gebruik.

M - Multisport:
Basisuitrusting voor alle atleten met geavanceerde technologie voor gebruik in verschillende disciplines. Ideaal voor: Gebruik in verschillende disciplines.

Ontdek de nieuwe GORE® WEAR Fast Hiking collectie in onze partnershop CAMPZ.

GORE WEAR

406 Producten
Sorteren