Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

GoPro

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

GoPro - Camera, video en toebehoren

GoPro heeft HD camera’s voor het vastleggen van uw sportactiviteit en dus ook voor wanneer u gaat fietsen. Welke fietssport u ook gaat beoefenen, u kunt het altijd allemaal opnemen met een GoPro camera. U kunt uw GoPro camera met de beschermende case op uw fiets of helm monteren en dan heeft u tijdens het fietsen beide handen vrij.

GoPro - Bescherm uw GoPro camera met een case

De beschermende case zorgt ervoor dat de GoPro camera niet kan beschadigen en droog blijft. Met de GoPro camera filmt u bijvoorbeeld een mooie downhill met de mountainbike. Vooral wanneer u met meerdere personen aan het downhillen bent krijgt u ontzettende mooie beelden als u met een GoPro camera op uw helm gemonteerd achter de rest aan fietst. De takken vliegen voor de camera langs en de modder en waterdruppels die voor de lens langs schieten geven mooie levendige beelden. En u hoeft niet bang te zijn dat de GoPro camera zal beschadigen dus u kunt rustig uw gang gaan en zonder afleiding van de berg schieten.

GoPro - Film uw wielrentour met deze handige camera

Ook kunt u de GoPro camera meenemen wanneer u gaat wielrennen, erg leuk om mooie HD beelden te maken van uw mede wielrenners of om stukken uit een mooie route vast te leggen. U kunt natuurlijk ook een hele beklimming of afdaling vastleggen en later op de computer de mooiste stukken eruit knippen en aanpassen. De kenmerken van die nieuwe verlaagde compactcamera GoPro hero garandeerd die belangrijke verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, namelijk elf megapixels met een sterk verbeterde resolutie van de beelden, een photoshoot full HD video-opname met 920 x 1080 pixels en 30 frames per seconde. Met bewegende beelden maakt de GoPro Hero 3 veel detail, goed uitgebalanceerde contrast en duidelijke contouren mogelijk. De lichtgevoeligheid van de compacte camera is 0,84 V / lux-sec. De lens van de Hero 3 past op een helm camera van GoPro, en heeft een vaste focus en een vast diafragma f 2.8. Voor het gezichtsveld kan worden gekozen tussen 170 ° C of voor de opties groothoek 127 ° C of 90 ° C. De compacte Hero 3 heeft noch een scherm of zoeker. Gezichtsherkenning en scènemodi zijn ook niet beschikbaar, maar dit is eerder een toevoeging aan het filmen in de openlucht. De 1/2.3 inch CMOS beeldsensor veroorzaakt relatief goede foto's in JPEG-formaat MP4 (H.264). De Hero 3 foto's en video's kunnen via de SD-kaartsleuf worden opgeslagen op SD (HC)-kaarten. Geluidsopnamen zijn met de nieuwe helm camera van GoPro ook mogelijk. Deze compacte camera beschikt ook over een 3,5 mm ingang voor een externe stereomicrofoon. Een Li-Ion batterij levert stroom aan de outdoor-camera en biedt tot 2,5 uur batterijduur. De video's kunnen worden uitgewisseld en ook worden opgeladen via de USB 2.0-poort. GoPro Online Shop

GoPro - Een helmcamera voor gebruik op uw GoPro

De werking van de drie GoPro Hero HD helmcamera is beperkt tot het gebruik van twee knoppen, die respectievelijk aan de voorzijde en bovenkant van het apparaat zijn geplaatst. Met de knop op de voorzijde van de verlaagde compact camera wordt deze ingeschakeld. Deze knop aan de voorzijde dient ook ervoor om het menu van het apparaat te bereiken en om te schakelen tussen de verschillende menu-items. De selectie van een menu-item is in de Hero 3 op de knop aan de bovenkant. Deze instelling kan worden geselecteerd en gewijzigd. In de opname stand-by modus is de knop op de bovenkant een trigger. Het navigatie menu van het apparaat is zeer eenvoudig, maar effectief, omdat de camera kan worden ingesteld voordat de outdoor activiteit zal plaatsvinden.

GoPro - Camera's en bijbehorende accessoires

In aanvulling op de al uitgebreide functies van het apparaat biedt GoPro ook tal van accessoires voor de Hero 3 HD outdoor camera. Het gaat hier om zogenaamde 'premium accessoires, dit zijn optionele items die bijdragen aan de functionaliteit van het apparaat. Een van die accessoires is bijvoorbeeld het Hero 3 LCD-scherm en de batterij BacPac, welke duidelijk merkbaar de levensduur van de batterij van de camera verlengt. Daarnaast kunt u ook kiezen uit een Wi-Fi BacPac en Wi-Fi Remote Combinatie Kit. Een duik behuizing completeert de premie accessoires van outdoor camera. De montage van accessoires de camera van GoPro HD Hero 3 omvat voornamelijk diverse beugels voor het monteren van het apparaat. De optionele montage hardware bestaat uit de volgende accessoires:

  • Stuur
  • Thoraxdrain en zitbuis mount
  • Roll bar
  • Zuig mounts
  • Mounts voor surfplanke
  • Gebogen en rechte lijm mounts
  • Hoofdband houder camera mount
  • Statiefbevestiging
  • Riembevestiging

GoPro HD Hero 3 - Functies en Conclusie

Op het eerste gezicht overtuigd de Hero 3 compacte buitenunit camera van GoPro door zijn robuuste, waterdichte behuizing. Aldus wordt de Hero 3 voor elke sportactiviteit in alle weersomstandigheden goed uitgerust. De hoge kwaliteit van de materialen zorgt voor stevigheid en duurzaamheid in extreme toepassingen. De buitenkant van de beste outdoor camera attributen is de eenvoudige, maar zeer elegant design. Een bijzonder detail is de gemarkeerde cameralens voor stilstaand beeld en video-opname. Zowel voor foto's, alsmede video-opnamen, biedt het apparaat een hoge resolutie en hoge beeldkwaliteit. De meegeleverde montage-componenten bieden een solide en veilige bevestiging van de GoPro HD Hero 3. Het brede scala aan accessoires biedt bijna onbegrensde mogelijkheden. Het ontwerp, de werking en accessoires zijn eenvoudig te gebruiken en een echte traktatie voor alle liefhebbers van het filmen van extreme outdoor shots.