Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

Giro

We’ll stop when you stop.
Giro verenigt geweldig design, veel functionaliteit en een opwindende levensstijl. Prestaties en stijl gaan altijd hand in hand bij Giro. Een bruisend merk dat dingen steeds weer overdenkt en nieuw vormgeeft en buitengewone producten blijft ontwikkelen, die de lat steeds hoger leggen. Van mountainbikes tot racefietsen, Giro heeft iedereen wel iets te bieden.

Top Categorieën

Ontdek de nieuwe producten van Giro

Meer over GiroWIRED FOR SPEED

GIRO PRESENTEERT DE IMPERIAL RACEFIETSSCHOEN
De Imperial racefietsschoen is ontworpen voor ambitieuze fietsers die snel rijden en altijd voor het beste gaan. Deze lichtgewicht schoen, met een gewicht van maar 215 gram, is je perfecte partner voor het overwinnen van legendarische beklimmingen. Precisie, comfort en een perfecte pasvorm worden gegarandeerd door de dubbele Boa® IP-1 dials en het SuperNatural Fit voetbed, terwijl de Easton® EC90™ carbon zool uitstekende stijfheid biedt voor ideale krachtoverbrenging.MIPS® SPHERICAL

GEAVANCEERDE HOOFDBESCHERMING EN OPTIMALE PRESTATIES
Met MIPS® Spherical heeft Giro het beproefde Multi Directional Impact Protection System na vele jaren van samenwerking met onderzoekers verder ontwikkeld en op een hoger niveau gebracht. Het doel van MIPS®, is het verminderen of afleiden van rotatie-energie van zijdelingse impact. Dit wordt bereikt door een kogelgewricht-principe, waarbij twee lagen EPS-schuim in elkaar schuiven en zo een glijdend systeem vormen. Hierdoor kan de buitenschaal onafhankelijk van de binnenschaal bewegen. Dit systeem heeft Giro in staat gesteld om trouw te blijven aan hun typisch stijlvolle designprincipes en met de Aether MIPS® een racefietshelm te creëren, met een nog slanker silhouet en superieure ventilatie.

Giro

584 Producten
Sorteren