Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Giro Cinder MIPS Fietshelm, wit

ID: 574211

Adviesprijs € 170,00
€ 128,99
- 24 %
BTW inbegrepen., gratis verzending
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Hoofdomtrek
  • Choose Hoofdomtrek
    Vind jouw maat
    S | 51-55cm sold out online
    M | 55-59cm sold out online
    L | 59-63cm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Giro Cinder MIPS Fietshelm, wit (matte white)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Cinder MIPS biedt alle kenmerken die een fervent wegrijder zoekt in een lichtgewicht helm. Het ontwerp is geïnspireerd op de klassieke esthetiek van Giro's Synthe premium helm. De belangrijkste kenmerken zijn het Roc Loc 5 Fit System, waarmee de helm met slechts één hand verticaal kan worden versteld. De Air FX voering biedt comfort tijdens langere ritten en deze helm is uitgerust met MIPS, om energie van evt. impact af te leiden en meer bescherming te bieden.

Matrijsconstructie
Bij de In-Mold-constructie wordt de robuuste polycarbonaat-buitenmantel tijdens het schuimproces in één keer aan de slagabsorberende EPS-binnenmantel gelijmd. De helm wordt, zonder extra gewicht, nog resistenter. Dit productieproces maakt het ook mogelijk om veel betere ventilatiesystemen en openingen te vormen. In-Mold helmen zijn in vergelijking met traditionele helmen lichter en hebben aanzienlijk betere ventilatiesystemen.

MIPS
MIPS is een glijvlaksysteem in de helm dat is ontworpen om de hoeveelheid energie die naar of van het hoofd wordt overgedragen te vertragen of te verminderen.

Roc Loc 5 Fit-systeem
De nieuwe maatstaf in beslagsystemen is ongetwijfeld de Roc Loc 5. Het verstelmechanisme bevindt zich in een mini-behuizing, de maatverstelling gaat eenvoudig met twee vingers met de micro-roosters. Bovendien kan de hoogte van het systeem worden aangepast, om een perfecte pasvorm van de helm te garanderen.

Ventilatie van de windtunnel
Windtunnelventilatie is Giro's eigen systeem van interne kanalen en actieve ventilatieopeningen die koele, frisse lucht over en rond je hoofd kanaliseren, waardoor uitputtende warmte en muffe lucht wordt weggedrukt. Een verschil dat je kunt zien en voelen - tijdens elke rit.

SL Roll Cage
De Thermoformed SL-rolkooi van polycarbonaat is 49% lichter dan conventionele composietversterkingen, met een uitstekende stabiliteit. Dankzij de nieuwe SL-rolkooi kan ook een 15% lagere dichtheid EPS-schuim worden gebruikt, wat op zijn beurt het gewicht vermindert zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid.

Details

  • Gewichtsaanduiding voor maat M
  • Geschikt voor paardenstaarten
Alle modellen uit de serie Giro Cinder laten zien

In het kort

Keurmerk
Keurmerk
EN 1078
Vizier
Vizier
zonder
Aantal
Aantal
26

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance
Geslacht
Heren, Dames
Constructie
Helmconstructie:
In-Mold + MIPS
Functies
Voering:
Lucht FX
Bijzonderheden:
MIPS, Te gebruiken met paardenstaart
Ventilatieopeningen
Aantal:
26
Uitrusting
Vizier:
zonder
Technische details
Verstelsysteem:
Roc Loc 5
Keurmerk:
EN 1078
Afmetingen
Gewicht:
295,00 g
Materiaal
Materiaal:
Buitenkant van polycarbonaat, stootbeveiliging van EPS-schuim
Modeljaar
2023
Artikelnummer
574211
EAN
0768686744242

Video

Meningen van klanten

3.9
18 Klantenbeoordelingen
1 Ster
2
2 Sterren
2
3 Sterren
2
4 Sterren
1
5 Sterren
11
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Giro Cinder MIPS Fietshelm, zwart
Bernhard
Ga terug
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Hele mooie helm om te zien. Draagcomfort op het hoofd is zeer goed. Helaas niet de kinband. Verwerkingskwaliteit nogal matig. Ik verwacht iets meer voor de prijs.
25.06.2022
Giro Cinder MIPS Fietshelm, wit
Wotek
Giro sintel
Vertaald uit Poolse Naar origineel
Geweldige helm, comfortabel, licht, geeft niet af na een lange rit, gemakkelijk schoon te maken, materialen van goede kwaliteit.
01.06.2021
Giro Cinder MIPS Fietshelm, zwart
Jo C
Terugsturen
Vertaald uit Engelse Naar origineel
Lang haar raakt verstrikt in MIPS, kan de helm niet afzetten zonder het haar uit te trekken! Afwerking van slechte kwaliteit, lijm en schuimranden kunnen slecht worden afgewerkt.
20.05.2021