Online fietsenwinkel

GIANT Toughroad

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Giant Toughroad toerfietsen en cyclocrossers

Voor wie graag buiten de gebaande paden gaat, een fietsrondje van slechts 50km niet genoeg vindt of een stevige fiets zoekt waar met gemak extra bagage op vervoerd kan worden, biedt de Giant Toughroad collectie uitkomst. Deze serie met toerfietsen en cyclocrossers is uitermate geschikt voor meerdaagse fietstochten of dagelijks woon-werkverkeer, al dan niet over onverharde wegen. Kies hier de toerfiets die bij jouw wensen past, en bestel deze gemakkelijk in de online shop van Bikester. Giant Toughroad toerfietsen

Giant Toughroad 2018/2017

De collectie Giant Toughroad 2018/2017 bestaat uit twee sportieve toerfietsen met een recht stuur:

  • de Giant Toughroad SLR1
  • de Giant Toughroad SLR 2
Deze twee lichtgewicht fietsen hebben een sportieve zit en zijn uitgerust met brede banden. Hiermee fiets je moeiteloos over ruw terrein en onverharde wegen. De Giant Toughroad SLR1 is al uitgerust met bagagerekken voor- en achter, en is daarom direct klaar voor gebruik! Beide fietsen hebben een unisex geometrie en zijn daarom geschikt voor zowel dames als heren. Voor wie de voorkeur geeft aan een cyclocrosser of racefiets met brede banden, heeft Giant ook nog de volgende fietsen in de collectie:
  • de Giant Toughroad SLR GX 0
  • de Giant Toughroad SLR GX 1
  • Deze lichte, carbon hybrid fietsen met racestuur zijn perfect voor gravelwegen en geven net iets meer snelheid aan je avontuur. De fietsen zijn voorzien van nokken voor- en achter, zodat je ook op deze cyclocrossers met gemak bagagerekken kunt monteren. Wil je deze geweldige racefietsen online kopen? Dan kan dat hier bij Bikester.

    Maximaal rijcomfort

    Alle Toughroad modellen zijn voorzien van krachtige en responsieve schijfremmen en de comfortabele D-Fuse zadelpen, die trillingen en schokken van de weg absorbeert. Op die manier zal je een ongelooflijk rijcomfort ervaren, en staat er niets meer tussen jou en je volgende fietsavontuur. Bekijk snel de collectie toerfietsen van Giant in de online shop van Bikester en kies de hybride fiets die bij jouw wensen past.