Online fietsenwinkel

Ghost Lector

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Ghost Lector series 2018

De Lector mountainbikes zijn een speciale serie mountainbikes van het Duitse merk GHOST, dat gespecialiseerd is in mountainbikes voor zowel beginners als profs. De Lector serie kenmerkt zich door het extreem lichte gewicht en de extreem stijve frames, wat resulteert in een serie zeer snelle mountainbikes! Hardtail mountainbikes zijn bij uitstek geschikt voor marathon en enduro ritten, twee disciplines binnen de mountainbike-sport, maar ook crosscountry ritten zijn voor hardtails geen probleem. Ghost Lector MTB

Kwalitatieve hardtail MTB’s

Het assortiment begint bij de Ghost Lector 3.9, een kwalitatief goede hardtail voor recreatieve en beginnende mountainbikers. Met Shimano hydraulische schijfremmen ben je verzekerd van een goede remkracht en met de Continental X–King PureGrip banden rijd je moeiteloos over elke ondergrond. Voor wie net een beetje meer wilt, is er de Ghost Lector 5.9. Deze Lector hardtail MTB is voorzien van Sram componenten en een dropper post zadelpen. De Ghost Lector 6.9 behoort tot de absolute top, zowel qua afmontage als qua looks. Omdat deze 2018 Ghost mountainbike is afgemonteerd met Shimano XT componenten , zal je je concurrenten ver achter je kunnen laten! Natuurlijk kun je deze lichtgewicht mountainbikes gewoon bij ons kopen.

Geschikt voor dames en heren

Niet alleen de specificaties van de GHOST Lector serie zijn uitmuntend, ook de looks van deze gave mountainbikes zijn geweldig. De combinatie van de hoekige vormen, strakke uitstraling en de intern gelegde kabels maken dat deze collectie er net zo snel uitziet als de fietsen ook zijn. En dankzij de geometrie van deze fietsen zijn ze geschikt voor zowel dames als heren. Of je nou een cross country parcours op de planning hebt staat, of een marathon voor de boeg hebt, de Lector serie loodst je er moeiteloos doorheen. Deze high-end mountainbikes zorgen dat je maximaal kunt presteren op de trails! Bekijk onze Ghost Lector collectie 2017/2018 hier online bij Bikester.