Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Garmin Edge 1030 Plus Bundel

ID: 1262985

Adviesprijs € 649,99
€ 521,99
- 19 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Garmin Edge 1030 Plus Bundel

Verken de wereld en je grenzen met de ultieme Edge 1030 Plus GPS fietscomputer. Plan je volgende MTB- of racefietstocht op de vooraf geïnstalleerde Europese kaart en het perfect afleesbare 3,5" touchscreen. Analyseer je prestaties of trainingsbelasting en ontvang individuele trainingssuggesties van je Edge. Gebruik ClimbPro en gegevens om de hellingsgraad, afstand en hoogte om steile stukken bergop optimaal te plannen. Mountainbikers kunnen ook hun Grit --, Flow und Airtime waarden registreren, om informatie te verkrijgen over hun Downhill prestaties. Met de Garmin Connect-app kun je snel en eenvoudig apparaatinstellingen aanpassen en sensor- en profielinstellingen van een oudere Edge importeren. Naast de lange levensduur van 24 uur van de accu, zorgen functies als ongeval meldingen of Live Tracking voor nog meer veiligheid tijdens je reizen.

Details

  • Verbeterde herberekening van je route en "Off Course" gebruik
  • Navigatie-, prestatie-, veiligheids- en connectiviteitskenmerken van de Edge 1030
  • Geoptimaliseerd touchscreen - 3,5" (8,9 cm) inch helder display, te bedienen in de regen en met handschoenen aan.
  • Geoptimaliseerde processor met 2x snellere routeberekening
  • Workout en trainingsplan-aanbeveling met intelligente creëer-optie
  • Verbeterde en eenvoudigere Livetrack-gebruik. Directe activering via de Edge 1030 Plus en het delen van de geplande route
  • Vooraf geïnstalleerde wereldwijde TrailForks MTB database
Alle modellen uit de serie Garmin Edge laten zien

In het kort

Werkduur
Werkduur
24,00 u
Melding diogonaal
Melding diogonaal
3,50 inch
Type
Type
Kleurendisplay met touchscreen-functie
Geheugencapaciteit
Geheugencapaciteit
32.000,00 MB

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross
Belangrijkste informatie
Apparaat type:
Handapparaat met kaartweergave
Afmetingen
Afmetingen (B x H x D):
58 x 114 x 19 mm
Gewicht:
124,00 g
Display
Type:
Kleurendisplay met touchscreen-functie
Melding diogonaal:
3,50 inch
Oplossing:
282 x 470 pixels
Functies
Functie:
Kaart compatibel, Kaarten kunnen worden toegevoegd, Navigatie, GPS-functie, Noodhulpassistent, Alarm, Verlichtingsfunctie, Diefstalbeveiliging, Rijstatistieken, Start/Stop-functie, Temperatuurweergave
Kilometer functie:
Totaal aantal kilometers, Dagkilometers
Snelheidsfunctie:
Maximale snelheid, Gemiddelde snelheid, Actuele snelheid
Tijd functie:
De tijd, Datum, tussentijd, Totale rijtijd
Hartfrequentie functie:
Hartslagmeter
Hoogtemeter functie:
gemiddelde stijging, stijging in %, stijging actueel, dag hoogtemeter, Voortgangstabel, max. & min. hoogtemeter
Trapfrequentie:
bij de levering inbegrepen
Trapfrequentie-functie:
Actuele cadans, Gemiddelde cadans
Overige funcites:
slimme waarschuwingen, Actuele temperatuur
Geheugenkaarten
Type:
32GB intern geheugen met Garmin fietskaart voor Europa, Afrika en Noord-Amerika
Uitrusting
Aantal wegpunten:
200
Geheugencapaciteit:
32.000,00 MB
Energievoorziening
Accu type:
Lithium-Ionen accu
Stroombron:
Accu
Werkduur:
24,00 u
Levering
Inclusief:
Accu’s, Snelheid / cadanssensor, USB-kabel, Aero stuur bevestiging, Hartfrequentie meter, Stuurpen houder
Toebehoren inbegrepen in leveringsomvang:
1 x bevestigingsriem
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1262985
EAN
0753759256296

Meningen van klanten

3.0
6 Klantenbeoordelingen
1 Ster
3
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
3
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Garmin Edge 1030 Plus Bundel
Kjell
Teleurstelling
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
Ik heb deze gekocht vanwege de, in vergelijking met mijn smartphone, betere batterijduur. Moet zeggen dat het een teleurstelling was. Ingewikkeld en omslachtig in gebruik. Trage GPS en een lettertype dat uit de jaren 80 lijkt te komen. Omdat ik hem heb uitgepakt en een paar fietstochten heb gemaakt, is het waarschijnlijk niet mogelijk om hem terug te laten. Zoals ik al zei werkt de navigatie op mijn smartphone lichtjaren beter maar heeft helaas niet voldoende batterijduur. Al met al is deze fietscomputer verre van betaalbaar.
20.07.2023
Garmin Edge 1030 Plus Bundel
Stefano
Il migliore!
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ciclocomputer veramente eccezionale, l'utilizzo su bici da corsa è davvero incredibilmente utili, avvisa i tornanti stretti in arrivo, ti guida durante la navigazione con la traccia, permette di navigare direttamente dal dispositivo da importare dal dispositivo onate Sono riuscito en collega's en facilmente alla emtb, ho eliminato il display shimano per poter use solo il garmin, meer informatie over motore elettrico en registratie van discesa, valuta salti en flow sentiero.
25.01.2022
Garmin Edge 1030 Plus Bundel
Chris
Geweldig apparaat
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik heb geen idee waarom twee mensen hier zulke slechte recensies hebben achtergelaten. De persoon die problemen had om het apparaat via internet te verbinden, moet technisch worden uitgedaagd. Dit was de gemakkelijkste installatie van elk apparaat dat ik ooit heb gekocht. Er zijn veel functies beschikbaar op het apparaat, waarvan ik er nog veel niet helemaal begrijp hoe ik er het beste van kan profiteren. Mijn enige suggestie zou zijn dat Garman een gebruikershandleiding zou maken op basis van hoe gebruikers zo'n apparaat eigenlijk zouden willen gebruiken. Dat zou niet zo moeilijk zijn om te ontwikkelen en te publiceren. Wat ik het leukste vind aan deze bundel, is dat alle stukjes aanwezig zijn die nodig zijn om je echt te helpen je uitvoering te begrijpen. Ik ben relatief nieuw op het gebied van fietsen en het is geweldig om dergelijke ondersteuning te krijgen van een klein apparaat en een softwareplatform. Voor degenen onder jullie die dit apparaat overwegen en denken dat het te duur is, zou ik zeggen dat ik misschien het 500-model zou nemen. Het lijkt erop dat het 500-model erg op elkaar lijkt, maar kleiner is. Ik kan me niet voorstellen dat ik een kleiner scherm heb dan het scherm dat bij dit apparaat wordt geleverd. Ik zou dit apparaat zeker aanraden aan iedereen die overweegt een fiets en computer aan te schaffen.
20.07.2021