Online fietsenwinkel
Blijf in beweging | Ontdek nuBlijf actief deze winter met de passende indoor trainer
Gaerne - Compromisloze kwaliteit
De Italiaanse onderneming Gaerne is in 1962 opgericht door Ernesti Gazzola, een ware meester op het gebied van sportschoenen. Tot op de dag van vandaag staat Gaerne garant voor uitstekende kwaliteit. Deze producten, „Made in Italy“ genieten wereldwijd een hoge populariteit. Competentie, traditioneel handwerk en de selectie van de beste materialen, laten dit werk boven alle anderen uitsteken. Hierbij komt de nooit aflatende zucht naar vernieuwing, design en originele, fiets georiënteerde oplossingen. Met deze filosofie behaalt Gaerne keer op keer internationale successen. Dus wie op zoek is naar innovatieve fietsschoenen met een flinke scheut Italiaanse traditie, komt bij Gaerne aan zijn trekken!

Gaerne

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart
  • turquoise

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Gaerne Carbon G.Tornado Fietsschoenen Dames, zwart/turquoise
Gaerne Carbon G.Tornado Fietsschoenen Dames, zwart/turquoise zwart/turquoise
Gaerne
Carbon G.Tornado Fietsschoenen Dames, zwart/turquoise
€ 199,99 € 142,99
- 29 %
gratis verzending
  • Varianten: US 4 | EU 37

Gaerne fietsschoenen online shop

Er zijn vele topmerken in de wereld die u kunnen voorzien van allerlei producten voor fietsers. Gaerne is daarvan een van de meest toonaangevende merken wanneer het aankomt op schoenen. Schoenen van Gaerne zijn van topkwaliteit en worden handgemaakt. Doordat deze producten met zoveel zorg met de hand worden vervaardigd, kunnen ze op de meest perfecte wijze in elkaar worden gezet. Dit heeft als voordeel voor u dat u altijd zult beschikken over comfortabel zittende schoenen, die lang mee zullen gaan. Voor welke fietssport u ook uitoefent en van welke stijl u ook houdt. Met schoenen van Gaerne zorgt u voor uw voeten, zoals uw voeten voor u zorgen door u overal heen te dragen. Zoals reeds genoemd, worden alle schoenen van Gaerne met de hand gemaakt. Dit gebeurt in een fabriek in Italië. Dit merk werd daar al in 1962 opgericht en sinds die tijd wordt er steeds meer ervaring opgedaan op het gebied van het ontwerpen, ontwikkelen en leveren van 100% handgemaakte, kwalitatief hoogwaardige schoenen voor allerlei sporten. Ondanks dat de producten van Gaerne al vanaf de oprichting handgemaakt worden, worden toch de meest recente technologieën en verkregen inzichten gebruikt om alle processen zo soepel mogelijk te laten verlopen en met een hoogwaardig eindproduct te kunnen komen. Hierdoor wordt een uitstekende pasvorm verkregen, zonder gebruik te maken van drukpunten en met een juiste mate van zoolstijfheid om u optimaal comfort te kunnen bieden. Gaerne Online Shop Bij Gaerne wordt gebruik gemaakt van alleen de beste materialen, zodat u zeker kunt weten dat uw schoenen lang meegaan en dat u waar heeft voor uw geld. Waar deze materialen ook voor zorgen, is een hoog loopcomfort. Of in uw geval fietscomfort. Maar niet alleen aan de kwaliteit en het comfort wordt aandacht besteed. Ook het uiterlijk van Gaerne schoenen krijgt de nodige toewijding. Kenmerkend aan deze schoenen is bijvoorbeeld het sluitsysteem: er wordt geen gebruik gemaakt van veters, zodat u hier tijdens het fietsen nooit last van zult hebben.

Kwalitatief hoogwaardige kleding en schoenen

Met de schoenen van Gaerne zorgt u ervoor dat uw voeten tijdens iedere fietstocht goed verzorgd worden en dat u hier geen omkijken naar heeft. Ook qua kleding kunnen we u op Bikester.nl verder helpen. Niet alleen schoenen zijn immers belangrijk bij uw fietstocht. Als fietser weet u als geen ander dat de kleding net zo belangrijk is. Op het gebied van uw outfit kunnen wij u met diverse onderdelen helpen. Zo kunt u bij ons, naast schoenen, onder andere terecht voor:

  • Ondergoed
  • Bovenkleding en
  • Kledingaccessoires.
Wat betreft het ondergoed kunt u kiezen uiten kort en lang ondergoed, voor de zomer dan wel voor de winter. Dames en heren kunnen beide bij deze collectie terecht voor ondergoed dat helpt om uw fietstocht zo aangenaam mogelijk te maken. Het ondergoed draagt hieraan bij door ervoor te zorgen dat transpiratievocht goed wordt afgevoerd en u geen last krijgt van plakkend ondergoed. Ook de bovenkleding die wij u bieden heeft eenzelfde soort werking. Samen dragen ze eraan bij dat uw kleding droog blijft tijdens het fietsen. Althans, wanneer het aankomt op transpiratievocht. Mocht u het risico lopen nat te worden door regen, dan hebben wij ook daar een passende oplossing voor in de vorm van regenjassen en regenbroeken. Ziet u op tegen de kou? Ook thermokleding komt in onze collectie voor.

Voor een optimaal fietscomfort

Er zijn allerlei soorten schoenen geschikt om te fietsen. Gaerne onderscheidt zich echter zodanig, dat u de fietsschoenen van dit merk zeker zult moeten meenemen in uw afweging. De combinatie van ontwerp, materialen, expertise en handwerk zorgen ervoor dat schoenen van Gaerne zo kwalitatief hoogwaardig zijn. Het zijn niet zomaar fietsschoenen, maar schoenen waarmee u verzekerd kunt zijn van een goede aankoop. Een aankoop waar u al gauw van zult merken dat u er geen spijt van zult hebben. Tijdens het fietsen zorgen deze schoenen ervoor dat u niet het risico loopt dat uw voeten van de fietspedalen afglijden. Wanneer u gebruik maakt van schoenen met normale zolen of fietsschoenen van een lage kwaliteit, loopt u dit risico wel. Dit heeft als gevolg dat uw fietstocht een negatieve wending krijgt. Dit terwijl u fietst voor uw plezier, of misschien wel als sport. In beide gevallen kunt u dit er niet bij hebben. Enerzijds omdat dit uw plezier natuurlijk vermindert en anderzijds omdat dit uw winkansen aanzienlijk verlaagt. Des te meer reden voor u om te kiezen voor alleen de beste kwaliteit. Schoenen van Gaerne zijn te verkrijgen in verschillende prijsklasses. Mocht u minder te besteden hebben, dan hoeft u toch niet bang te zijn dat u geen schoenen van Gaerne kunt kopen. Ook u kunt namelijk genieten van het kaliber van deze schoenen. De duurdere schoenen uit de collectie hebben vanzelfsprekend andere onderdelen dan wel eigenschappen dan de goedkopere versies. Dit wil echter niet zeggen dat deze goedkopere versies niet net zo goed zijn. Alle schoenen van Gaerne beschikken over eenzelfde superioriteit en dus ook deze - meer voordelige - schoenen. Mocht u net even wat meer verwachten en ook wat meer te besteden hebben, dan kunt u zelf kiezen of u dan toch voor andere, duurdere varianten gaat. Hoe dan ook: of u nou een man bent of een vrouw, u hebt keuze genoeg. Let u daarbij wel op het doel van de schoen. Hiermee wordt gedoeld op de soort fietssport die u uitoefent. Met een mountainbike heeft u andere soort schoenen nodig dan met een racefiets. Let hierop bij het uitkiezen van een paar Gaerne schoenen, zodat de schoenen optimaal afgesteld zullen zijn op uw persoonlijke situatie. Alleen zo kunt u zo goed mogelijk genieten van de kwaliteit van deze schoenen en van wat Gaerne schoenen te bieden hebben voor u en uw grote passie en/of sport.