Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Niet wachten, rijden! - Nieuwe fietsen – nu op voorraad

CatEye Fietsverlichting

36 Producten
Series
  • 11
  • 2
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Sorteren
 
Pagina 1 van
1

CatEye fietsverlichting maakt u zichtbaar op de weg

Goede fietsverlichting is essentieel voor elke fietser. Want of u nu hele toertochten door het land maakt of dat u gewoon even een korte afstand af moet leggen: met CatEye fietsverlichting bent u altijd goed zichtbaar op de weg. En dat is wel zo veilig voor u en uw medeweggebruikers. CatEye fietsverlichting kopen

CatEye fietsverlichting met de nieuwste technieken

Het Japanse CatEye maakt niet zomaar batterijverlichting. Het bedrijf blijft de producten namelijk voortdurend ontwikkelen waardoor er heel nieuwe innovaties ontstaan. Zo was CatEye in 1964 de eerste leverancier van speciale knipper fietsverlichting. En zo'n twintig jaar later waren zij het die de hoofdlamp op batterijen bij het grote publiek introduceerden. Maar de ideeën houden nooit op. Want in 2001 verlegden de techneuten van CatEye weer de grenzen door gebruik te maken van LED verlichting. Door al deze vernieuwende innovaties staat CatEye inmiddels bekend als een van de beste verlichtingssystemen voor op de fiets. Een CatEye fietslicht is voorzien van moderne lens en reflector technologie waardoor de veiligheid voor de fietser optimaal is. Om uzelf tijdens het fietsen goed te beschermen, vindt u bij Bikester nog veel meer handige producten:
  • Fietshelmen
  • Fietsremmen
  • Extra reflectoren

CatEye fietsverlichting vindt u bij Bikester

CatEye heeft een heel assortiment aan fietsverlichting en fietsverlichting accessoires. U kunt kiezen voor een CatEye fietslicht op batterijen, maar ook LED verlichting behoort tot de mogelijkheden. Bij Bikester koopt u complete sets zodat uw fiets zowel aan de voor- als aan de achterkant goed verlicht is. Met uw CatEye fietslicht kunt u in het donker met een gerust hart op de fiets stappen.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes