Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

MTB voorjaarscollecties 2021 - Fietsen, kleding & accessoires

Topeak Fietspompen

49 Producten
Series
  • 2
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Goed voorbereid met de Topeak fietspomp

Ongeacht of u een professionele fietser bent of een hobbyist, elke keer als u gaat fietsen moet u voorbereid zijn op onverwachte ongelukjes en een fietsreparatiekit mee hebben. Dit is met name zo wanneer u over grindpaden of andere ruwe terreinen rijdt. De kans is hierbij groter dat u banden sneller leeglopen. Dit hindert niet alleen bij het fietsen, maar is ook schadelijk voor de stadsfietsbanden zelf. De Topeak fietspomp is dan de ideale oplossing. Het merk Topeak wordt gedreven door een sterke passie voor het fietsen en brengt daarmee ook verschillende producten op de markt die het professionele fietsers en hobbyisten nog gemakkelijker moeten maken. Pomp uw banden op met een Topeak fietspomp

De verfijnde technologie van de Topeak fietspomp

De staande Topeak fietspomp bezit een SmartHead technologie die een kenmerkend effect heeft gehad op de gehele standaard van moderne fietspompen. Daarnaast bestaan er ook mini-fietspompen van Topeak, die aan kracht capaciteit niet onderdoen voor een staande fietspomp. Met deze krachtpatsers bent u zonder veel moeite weer snel op weg. Voor echte professionele fietsers is er ook de Topeak fietspomp met drukpomp. De hoogwaardige en robuuste fietspompen van Topeak zijn er voor elk niveau fietser.
  • Verkrijgbaar als staande pomp, mini-pomp en handpomp
  • Met drukpomp
  • Grote capaciteit in klein design

De juiste Topeak fietspomp voor u

De Topeak fietspomp is verkrijgbaar in verschillende versies. Fietst u vaak lange afstanden, maar wilt u geen grote en onhandige pomp meenemen? Kies dan voor een mini-fietspomp. Ook een handpomp kan in dit geval een oplossing bieden. Bewaart u liever de pomp thuis, dan is de staande fietspomp van Topeak de keuze voor u. Let er tevens goed op dat u een pomp kiest die op het ventilatiegaatje van uw fiets past. Ook hier heeft u voldoende keuze in op bikester.nl!


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes