Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Hebie Stuurdemper

ID: 8721

Adviesprijs € 12,99
€ 6,99
- 46 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Uitvoering
  • Choose Uitvoering
    28-32mm (Standard) sold out online
    32-62mm (Oversize) sold out online
    32mm 62mm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Hebie Stuurdemper

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Stuurdempers voorkomen dat het stuur bij het parkeren (bijv. op een tweepootstatief) effectief draait. Dit maakt het wiel veel veiliger. Bovendien verhogen de stuurdempers het algemene rijcomfort door een grotere stabiliteit en een verbeterde richtingsstabiliteit (bijv. bij het rijden met manden of tassen). Frames, lichte kabels en andere hulpstukken worden niet langer beschadigd door het draaien van het stuur.
De extra grote versie van de stuurdemper is bedoeld voor gebruik met verende vorken.

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen, Dirt/BMX
Accessoires
Soort accessoire:
Stop bescherming
Materiaal
Materiaal:
roestvrij stalen veer
Levering
Levering:
Complete sets met alle aanbouwdelen
Modeljaar
2023
Artikelnummer
8721

Meningen van klanten

3.8
20 Klantenbeoordelingen
1 Ster
3
2 Sterren
2
3 Sterren
1
4 Sterren
4
5 Sterren
10
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Hebie Stuurdemper
Hans
Slechtste optie met monopolie
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik weet niet waarom, maar deze stuurdemper is echt van slechte kwaliteit en toch is er vrijwel overal geen alternatief verkrijgbaar. Ik heb mijn geluk al 3 keer beproefd en blijf bij mijn oordeel: hij is lastig te installeren, gaat niet lang mee en is zo gebouwd dat hij regelmatig vervangen moet worden. Er zijn andere opties beschikbaar op internet die beter zijn dan dit.
19.07.2023
Hebie Stuurdemper
Chris
Uitstekende oplossing voor een PITA-probleem
Vertaald uit Engelse Naar origineel
Uitstekend artikel. Heel gemakkelijk gemonteerd en in een oogwenk het vervelende wigwag-stuurprobleem opgelost. Ik gebruik een grote (ish) stuurtas en voortassen. Het gewicht van die tassen zorgt ervoor dat het voorwiel naar links of rechts 'valt'. Het is vervelend bij het lopen of op slot doen van de fiets. De lichte Hebie stuurdemper is een zeer efficiënte oplossing. Ik merkte heel weinig verandering in het rijgedrag van de fiets, geladen of zonder bagage. Het is geweldig. Ik ben heel blij met deze aankoop, en raad het ten zeerste aan.
02.06.2022
Hebie Stuurdemper
Chr
Verspilling van tijd en rotzooi
Vertaald uit Duitse Naar origineel
schroef te kort. Moet ik nu de juiste schroef zoeken in de bouwmarkt, of wat?! Past ook niet op frames met versnellings- en remkabels die onder het frame door lopen. Hoe kun je zo'n onzin verkopen. Nooit meer Hebie.
15.05.2022