Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.


Bell Fietshelmen

(171 Producten)

  Geslacht

Gekozen:
 •  
 •  
 •  

  Hoofdomtrek (cm)

Gekozen:

  Kleur

Gekozen:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Prijs (€)

 • -
  Bevestigen

  Klantenbeoordelingen

Gekozen:
SORTEREN
Pagina1van
3
 
SORTEREN
Pagina1van
3

Bell fietshelm - Kwaliteit voor jong en oud

Wanneer u gaat fietsen, staat uw plezier natuurlijk voor op. Maar buiten dat om, is uw veiligheid vanzelfsprekend ook ontzettend belangrijk. Een manier om ervoor te zorgen dat u zo veilig mogelijk op pad gaat, is door ervoor te zorgen dat u beschikt over een goede en stevige fietshelm. Een fietshelm die tegen een stootje kan en u aldus beschermd tegen de gevolgen van vallen. Iets dat een Bell fietshelm zeker voor u zal doen. Bell fietshelm online kopen

Bell fietshelm - Kwaliteit voor jong en oud

Een Bell fietshelm is in allerlei varianten te verkrijgen. Zo variëren ze onder andere qua grootte, zodat u zowel voor uzelf als voor uw kind een Bell fietshelm kunt kopen. Naast het formaat hebt u de keuze uit allerlei andere eigenschappen, zodat u de Bell fietshelm helemaal kunt aanpassen aan uw eigen wensen. En misschien nog belangrijker: aan uw specifieke situatie. Iedere situatie vereist immers andere dingen en daar kunt u uw Bell fietshelm aan aanpassen. Belangrijke punten waarop een Bell fietshelm onder andere kan variëren, zijn:
 • Ventilatie-openingen
 • Toevoeging insectennet en de
 • Soort afsluiting.
Wat betreft het eerste punt wordt gedoeld op het aantal ventilatie-openingen dat een Bell fietshelm bezit. Dit kan afhankelijk zijn van het formaat van de fietshelm, maar ook van de soort op zich. Het tweede voorbeeld ziet op de eventuele toevoeging van een insectennet. Dit is niet bij alle Bell fietshelmen vanzelfsprekend, dus u moet het model hier echt op uitzoeken wanneer u dit graag een onderdeel daarvan laat vormen. Het laatste voorbeeld betreft de wijze waarop de helm afgesloten kan worden. Dit kan verschillen, alhoewel er bij iedere variant zeker wordt gemaakt dat deze voldoet aan alle eisen die daaraan worden gesteld. In het geval u hiervoor reeds een voorkeur heeft, verdient het de opmerking dat hierop gelet moet worden bij het maken van een keuze voor een Bell fietshelm. Tot slot kan het algehele model ook qua stijl verschillen en hebt u ruime keuzemogelijkheden op het gebied van kleur. U wilt ten slotte een model dat bij u past en wij geven u daar graag de mogelijkheid voor.

Bell fietshelm - Een goede aansluiting op de rest van uw accessoires

Een Bell fietshelm vormt een belangrijk onderdeel van uw andere fietsaccessoires. Een onderdeel dat niet vergeten mag worden wanneer u tijdens het fietsen veel vaart maakt of wanneer u zich in een hobbelige omgeving bevindt. Maar te allen tijde verdient het gebruik van een fietshelm zeker aanbeveling, ook op momenten dat dit in principe niet noodzakelijk is. Een val kan immers al snel zeer nadelig aflopen en u kunt op deze manier zoveel mogelijk schade voorkomen. Ook reflectoren kunnen zeer goed van pas komen bij een fietstocht. Met name wanneer het schemert of reeds donker is. Reflectoren maken in veel gevallen onderdeel uit van een fiets, maar u kunt ze ook aanschaffen als onderdeel van uw outfit. Zo is niet alleen uw fiets, maar bent ook u beter zichtbaar voor anderen. Als onderdeel van uw outfit kunt u voorts gebruik maken van goede bescherming, die ervoor zorgt dat uzelf zo min mogelijk beschadigd raakt bij een eventuele val. Andere belangrijke punten zijn een goed werkende fietsbel en natuurlijk goed afgestelde remmen. Al deze producten zijn bij Bikester te verkrijgen, zodat u alle nodige zaken eenvoudig en snel in één webshop kunt bestellen. Zo bent u direct geheel voorbereid en aldus klaar voor de start.

Bell fietshelm - Vele keuzemogelijkheden voor een ieder

Zoals gezegd hebt u genoeg keuze wat betreft een Bell fietshelm. Voor hem, voor haar én voor kinderen kunt u een passende Bell fietshelm vinden. Ook varieert de Bell fietshelm op het gebied van de soort fietssport die u uitoefent. Maakt u gebruik van een racefiets dan hebt u de keuze uit andere modellen dan bij bijvoorbeeld een mountainbike. Mocht u problemen ondervinden bij het uitzoeken van een Bell fietshelm, bijvoorbeeld omdat u geen idee hebt welk model het beste bij u past, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook wanneer u wel het een en ander al weet, maar toch niet niet helemaal zeker bent van uw keuze, kunt u uw situatie aan ons voorleggen. Onze specialisten zullen met u meedenken, zodat u tot een weloverwogen keuze kunt komen. Wanneer u zelf geen expert bent, is het immers niet altijd even gemakkelijk om de juiste producten te kiezen. En aangezien het uitzoeken van een goede Bell fietshelm toeziet op de veiligheid van u en uw eventuele partner en kind(eren), is de juiste keuze natuurlijk wel hartstikke belangrijk. U doet er daarom goed aan om voldoende na te denken alvorens u een beslissing neemt. Wilt u graag dat wij u daarbij helpen, dan is dat geen probleem. Alleen zo bent u er zeker van dat u er alles aan hebt gedaan om een passende Bell fietshelm te vinden. En ook voor alle andere producten en vragen staan wij u graag te woord!


Klantenservice
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze experts!
Ma. t/m vr. 10u.-18u.
010-7980812
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4
Tevreden klanten
Ben je tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!
Schrijf een beoordeling