Fietsen Online Shop - Bikester
Tot -60%* op geselecteerde fietsen
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN

Dames Fully's

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Dames Mountainbike FS - Speciale damesmountainbikes

Waarom er speciale dames full suspension mountainbikes zijn? Omdat de vrouwlijke fietsers ongestoord comfort en de best mogelijke pasvorm tijdens het fietsen nodig hebben. De FS damesmountainbikes die op bikester.nl te koop zijn, zijn perfect ontworpen voor de ergonomische en anatomische verschillen die er bestaan tussen mannen en vrouwen. Ze zijn aangepast en hebben bijvoorbeeld een kleiner frame en korte MTB zadelpennen. Dames mountainbikes goedkoop online kopen

Dames FS mountainbikes zijn Trendy en mooi

Een aangepast MTB fietszadel, een slanker stuur, andere voorvork en achtere fietsaccessoires die aangepast zijn op het lichtere gewicht van de fietser; allen zijn ze onderdeel van de dames full suspension MTB’s. De trendy kleuren maakt de stoere fiets vrouwelijker, al blijft het frame stabiel en gemaakt op basis van de heren constructie.

Speciale dameskleding

De dames kunnen niet alleen bij bikester.nl terecht voor dames fietsen, ook hebben wij hele secties gewijd aan speciale dames fietskleding. De kleding is van hoge kwaliteit, bekende merken en is gemaakt met het oog op comfort. Kijk eens bij onze selectie aan: