Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

SKS Beavertail XL Rear Spatbord achterwiel, zwart

ID: 225216

Adviesprijs € 12,99
€ 10,99
- 15 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

SKS Beavertail XL Rear Spatbord achterwiel, zwart (black)

 SKS Beavertail spatborden koopt u via Bikerster.
Bent u een liefhebber van mountainbike rijden? Bij Bikester kunt u uw hart ophalen. Hier vindt u al uw onderdelen voor uw unieke mountainbike online. Heeft u al[strong]SKS Beavertail[/strong] spatborden op uw mountainbike? Zijn uw spatborden al aan vervanging toe? Of heeft u nog geen spatborden op uw mountainbike? SKS Beavertail spatborden voor de mountainbike zijn hoogwaardig en strak vormgegeven. Deze moderne spatborden SKS Beavertail geven de mountainbike een extra sportieve look en beschermen de kleding van de fietser tegen opspatten van zand, modder en ander wegmateriaal. Deze spatborden SKS Beavertail beschermen de fietser tegen rommel dat door het profiel in de banden tijdens het rijden met de fiets omhoog komt. Bescherm uw mountainbike wielen met deze trendy spatborden SKS Beavertail van hoogwaardig materiaal en bescherm uzelf. Bekijk ook de online collectie overige merkfietsen en andere onderdelen op Bikester.

SKS Beavertail spatborden zijn snel
Of u nu professioneel fietst of meer recreatief op de fiets zit, u wilt het beste voor uw fiets. Een technisch goed uitgeruste fiets voorkomt problemen tijdens uw fietstour en helpt u uw tempo aan te houden. Bij Bikester koopt u veel technische hoogwaardige snufjes in de vorm van speciale onderdelen of accessoires voor uw mountainbike of racefiets. SKS heeft diverse spatborden zoals de SKS Beavertail en spatbordonderdelen in haar collectie op Bikester zoals:

SKS bevestigingsset Hightrek
SKS Shockboard/shockblad
SKS Spoiler 22-25 mm

Een SKS Beavertail spatbord is makkelijk te monteren
SKS Beavertail is het merk van SKS voor verschillende kwalitatieve voor en achter insteekspatborden voor de mountainbike. Deze trendy spatborden voor uw mountainbike zoals de SKS Beavertail passen over 26 of 28 inch voor- en achterbanden. De montage van de SKS Beavertail spatborden doet u met kleine onderdelen van SKS, die u hier ook online kunt bestellen. Op of in de verpakking van de onderdeeltjes, vindt u de handleiding voor montage van de SKS Beavertail spatborden met deze kleine bevestigingsonderdelen.

Een SKS Beavertail spatbord staat sportief
Bescherm uzelf tegen het spatten van de wielen door uw mountainbike goed uit te rusten met SKS spatborden. U kunt deze sportieve spatborden SKS Beavertail eenvoudig online bestellen en digitaal afrekenen. Wanneer u de spatborden heeft betaald levert Bikester snel aan het adres, dat u heeft opgegeven. Kijk op Bikester ook naar de nieuwste modellen overige fietsen, zoals onder meer racefietsen, crossfietsen, sportfietsen en kinderfietsen. In het assortiment treft u mountainbikes voor het hele gezin. Ga gelijk naar de webshop om de spatborden SKS Beavertail te bestellen op Bikester.

Details

  • robuuste naden
  • geoptimaliseerde spatbescherming
  • ook geschickt voor geveerde voorvorken

In het kort

Materiaal
Materiaal
Kunststof
Achter
Achter
195 g
Geschikte wielmaten
Geschikte wielmaten
26'', 28'', 27.5''

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Belangrijkste informatie
Type:
Spatbord achter
Toepassingsgebied:
Mountainbike
Model:
Steekspatbord
Geschikte wielmaten:
26'', 28'', 27.5''
Afmetingen
Profielbreedte achter (max.):
54 mm
Spatbordlengte achter:
766 mm
Materiaal
Materiaal:
Kunststof
Gewicht
Achter:
195 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
225216
EAN
4002556168049

Meningen van klanten

4.5
6 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
3
5 Sterren
3
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
SKS Beavertail XL Rear Spatbord achterwiel, zwart
Michael
spatborden
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De producten van SKS overtuigen, zoals hier het geval is met het spatbord.
06.05.2022
SKS Beavertail XL Rear Spatbord achterwiel, zwart
Uwe
Fender
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Levering en product zeer goed. Als ik niet de hele tijd gebombardeerd zou worden met e-mails, zou dat geweldig zijn.
02.12.2021
SKS Beavertail XL Rear Spatbord achterwiel, zwart
Dietmar
spatbord
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Past geweldig en ziet er goed uit.
20.05.2018