Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Fidlock Twist Tex Base Bidonhouder, zwart

ID: 1546154

Adviesprijs € 19,99
€ 15,99
- 20 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Fidlock Twist Tex Base Bidonhouder, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De eerste generatie van de TWIST tex base heeft al bewezen dat de bidonhouder voor rugzakken het perfecte verlengstuk is van het TWIST-systeem buiten de fiets. Dankzij de aanpassingen kan de nieuwe TWIST tex base multi nu ook gemakkelijk aan schouderriemen worden bevestigd, klaar voor gebruik. Aan de loopband, aan de rugzakbanden of aan de heupgordel, met de TWIST tex base multi is de TWIST bidon altijd binnen handbereik. Perfect voor een trektocht of een citytrip als de fiets niet mee kan.

Volledige flexibiliteit en gemakkelijke bevestiging
De TWIST tex base multi, de bidonhouder voor rugzakken, is er nu in een nieuwe 2-in-1 versie. Op verticaal lopende riemen (zoals b.v. schouderriemen van de rugzak), wordt de basis eenvoudig bevestigd met een rubberen ring. Voor alle horizontaal lopende riemen (b.v.B: heupgordel of het MOLLE-systeem) blijft de reeds vertrouwde bevestigingsmethode: Plaats de riem tussen de twee plastic platen en klem hem vast met de magnetische schroefkoppen.

Modulair systeem
Dankzij het modulaire ontwerp van het TWIST-systeem biedt één enkele interface vele mogelijkheden. Alles wat nodig is, is een van de verschillende bases en een module met connector.

De kleine TWIST fietshouder overtuigt door zijn minimalistische design. De basis wordt eenvoudigweg bevestigd aan de schroefdraadbussen op het fietsframe. De universele TWIST uni basis kan aan alle hoofdbuizen worden bevestigd dankzij hersluitbare kabelbinders. De TWIST tex-basis, speciaal ontworpen voor sport- en buitenactiviteiten, wordt op textiel bevestigd.

Dankzij het modulaire concept kan TWIST ook voortdurend worden uitgebreid. Momenteel bestaat het uit verschillende flessen en een universele flessenhouder. Met deze TWIST uni connector kunnen zachte plastic flessen, de banaan voor de stroom ertussen, of zelfs het fietsslot in het systeem worden geïntegreerd.

Alle modellen uit de serie Fidlock Twist laten zien

In het kort

Materiaal
Materiaal
Polyamide

Uitrusting

Doel
Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Materiaal
Materiaal:
Polyamide
Levering
Levering:
1x Fidlock Twist Tex Basis Flessenhouder
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1546154
EAN
4251207402265

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product