Fietsen Online Shop - Bikester
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN

Fibertec

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • paars
  • blauw

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Fibertec Loft Wash Plus 100ml
Fibertec Loft Wash Plus 100ml
Fibertec
Loft Wash Plus 100ml
€ 4,99

Bekijk het aanbod van Fibertec bij Bikester

Iedere outdoorfan die lang met zijn of haar spullen wil doen, heeft gehoord van Fibertec. Dit Duitse merk produceert milieuvriendelijke onderhoudsproducten voor al je outdoor producten. Zo weet je zeker dat je er lang mee kunt doen en dat je textiel en leren producten gemakkelijk en snel gewassen kunnen worden. Bij Bikester vind je een ruim aanbod van Fibertec producten.

Onderhoud spullen voor je fiets van Fibertec

Milieuvriendelijk wassen: het kan met Fibertec

Fibertec is het resultaat van een klein project dat in 2003 begon door de zeiler en outdoorfan Guido Augustyniak. Deze zeiler was op zoek naar een goede en milieuvriendelijke manier om kleding te wassen. Hierbij werd er op gelet om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Dit heeft geresulteerd in de productie van diverse onderhoudsproducten voor textiel en leer. De producten, flessen, sluitingen en etiketten worden dan ook allemaal in Duitsland gemaakt. Hierbij wordt samengewerkt met diverse leveranciers om zo gebruik te kunnen maken van effectieve en bovenal milieuvriendelijke grondstoffen.

Vandaag de dag is Fibertec ook buiten Duitsland een begrip. Het merk stelt hoge eisen aan kwaliteit, effectiviteit en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf ontwikkelt zich steeds verder en verbetert zowel producten als verpakkingen. Zo worden de flessen gemaakt van plastic, gemaakt van plantaardige deeltjes. Het aanbod van navulverpakkingen zorgen voor minder geproduceerd verpakkingsmateriaal. Fibertec heeft diverse wasmiddelen en impregneer sprays op de markt gebracht waarmee je jouw outdoorkleding goed kunt wassen.

De voordelen van Fibertec wasmiddel

Bij Bikester vind je een groot aanbod van Fibertec wasmiddelen die je kunt gebruiken voor een grondige reiniging van waterdicht en ademende kleding. Ook het assortiment van Fibertec is bij ons door de jaren heen steeds uitgebreider geworden. Dit betekent dat je optimaal gebruik kunt maken van de beste, meest effectieve en milieuvriendelijke wasmiddelen voor je functionele kleding. De voordelen van de Fibertec wasmiddelen:

  • Het wasmiddel is gemaakt voor functionele kleding
  • Het ademende vermogen van de materialen wordt geoptimaliseerd
  • Het wasmiddel dient ook als vlekverwijderaar
  • Er worden geen resten achtergelaten in het materiaal
  • De Fibertec wasmiddelen zijn biologisch afbreekbaar

Het aanbod bij Bikester

Wanneer je op zoek bent naar een manier om je functionele kleding op een goede en milieuvriendelijke manier te wassen, kun je bij ons terecht voor een ruim aanbod van Fibertec producten. Ontdek de mogelijkheden met deze producten en zorg ervoor dat jouw outdoor kleding nog langer meegaat, ook als je het regelmatig wast. Dat is het gemak van Fibertec.