Fietsen Online Shop - Bikester
EASTER15: 15% extra1 op bepaalde producten
Fabric - Bekroonde fietsproducten
Fabric heeft als doel, je rijervaring voortdurend te verbeteren. Door hun succesvolle combinatie van technologie en design en hun diepgaande kennis van fietsen, zijn ze in staat om onovertroffen producten te ontwikkelen die prestaties verbeteren. Fabrics’ zadels, sturen, lampen, waterflessen en accessoires bieden altijd innovatieve oplossingen. Dit leidt steeds weer tot bekroonde producten, die de lat voor fietsaccessoires steeds hoger leggen.

Fabric

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Fabric bij Bikester

Echte fietsliefhebbers kunnen gebruik maken van veel verschillende merken. Een jonger merk op het gebied van fietsonderdelen is Fabric. Dit Britse merk werd ongeveer 5 jaar geleden, in 2015, opgericht en heeft inmiddels al een flinke bekendheid weten te verwerven. Fabric staat in nauw verband met het grote Cycling Sport Group van GT en Cannondale en heeft mede daardoor behoorlijk wat bekendheid gekregen. Maar ook op zichzelf heeft het merk de afgelopen jaren verdienstelijke producten op de markt gebracht die voor de fietsliefhebber zeker een aanwinst kunnen zijn.

Fabric: opkomende Britse gigant

Er wordt bij Fabric vooral veel aandacht besteedt aan het uiterlijk van de producten en dat zie je direct terug. De minimalistische bidonhouders van Fabric gooiden hoge ogen, maar ook de gestroomlijnde zadels met modern ontwerp zijn aan te raden voor fietsers die op zoek zijn naar comfort en een verlenging van het uithoudingsvermogen. Fabric is een merk dat zich richt op amateurfietsers en professionele fietsers. Ga je graag wielrennen in de natuur en wil je verzekerd zijn van goede onderdelen op je fiets? Fabric is een jong en modern merk dat voor de juiste componenten kan zorgen. En bij Bikester kun jij terecht voor deze producten.

De producten van Fabric

De collectie fietsproducten van Fabric heeft als doel jouw rijervaring altijd te verbeteren. De gouden combinatie van technologie, design en diepgaande kennis zorgt voor verbluffende producten die jouw prestaties verbeteren. De collectie bestaat onder andere uit fietszadels, lampen, bidons, sturen en accessoires waarmee in innovatieve oplossingen wordt gedacht. Fabric legt de lat hoog voor alle fietsonderdelen.

Zadels: de main business van Fabric

Door de jaren heen heeft Fabric een flinke reputatie op weten te bouwen. Eerder werd de minimalistische bidonhouder al een succesnummer. De bouten klikken hierbij direct in de bidon, wat het gebruik ervan gemakkelijker maakt. Toch is er een onderdeel waar Fabric in uit blijft blinken: zadels. Er zijn inmiddels al vijf modellen op de markt gebracht:

  • ALM model: volledig uit carbon vervaardigd;
  • Cell model
  • Tri model:
  • Line model: centraal kanaal voor vermindering van druk op het perineum
  • Scoop

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw zadel dat je vrijwel voor iedere toepassing kunt gebruiken, dan is het Scoop model van Fabric een aanrader. Dit model is breed inzetbaar en is dus voor zowel triathlon en professioneel wielrennen als voor hobby fietsers. De zadels van Fabric zijn over het algemeen erg licht, maar dat valt vooral op bij het Cell model: een licht zadel met een vulling van lucht. Train je voor een triathlon? Het Tri model van Fabric is hiervoor zeer geschikt.

Terugkomend bij Fabric: meer uithoudingsvermogen

Als er iets terugkomt bij de zadels van Fabric, dan is het het verlengen van het uithoudingsvermogen. Dankzij de combinatie van kennis en technologie is Fabric in staat zadels te ontwerpen die lekker zitten, ook als je al langere tijd op de fiets zit. Met meer uithoudingsvermogen kun je jouw prestaties verbeteren. Bij ons kun je ook terecht voor handige bidons en onmisbare accessoires van Fabric, zoals fietspompen en handvatten. Bestel voordelig jouw Fabric producten bij Bikester en ontvang je nieuwe aanwinsten binnen 3 dagen thuis.