Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

F100 Express Care Fietsreiniger 500ml

ID: 994220

Adviesprijs € 14,99
€ 11,99
- 20 %
€ 23,98 / 1 l
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

F100 Express Care Fietsreiniger 500ml

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Rijden in plaats van schoonmaken: met de nieuwe F100 Express Care is uw fiets nu in één stap schoon en goed onderhouden - zonder water.

Vooral bij lichte tot middelzware vervuiling kost het wassen van water vaak te veel moeite. Zo is de waterloze behandeling met de F100 Express Care ideaal voor het snel wassen en verzorgen tussendoor.

Bovendien hebben veel fietsers niet de mogelijkheid om hun fiets thuis te wassen met water. Zo blijft vaak alleen de vervelende reis naar de self-service wasplaats of de behandeling met ongeschikte middelen (bijv. huishoudelijke schoonmaakmiddelen) thuis. Dit leidt vaak tot onbevredigende resultaten of zelfs tot lakschade.

De krachtige en materiaalvriendelijke F100 Express Care van Dr. Wack is gemakkelijk en snel te gebruiken. Omdat er geen water wordt gebruikt, zijn er geen vervelende kalk- en watervlekken. Bovendien is het lagere waterverbruik goed voor het milieu. Slechts enkele seconden na het sproeien wordt het vuil verwijderd, bij voorkeur met "F100 Das Tuch" van Dr. Wack. Het garandeert een krasvrije applicatie, een schoon oppervlak en een verzorgende beschermlaag.

Bij regelmatig gebruik vermindert de F100 Express-Pf lege de vuilhechting dankzij de oppervlakteconservering. Dit maakt de volgende fietsreiniging nog gemakkelijker! Hoogwaardige onderhoudscomponenten beschermen ook tegen de effecten van het weer. De reiniger heeft een kleurherstellende werking op zowel glanzende als matte oppervlakken. Bovendien is de waterloze verzorging ideaal voor e-bikes.

Details

  • Snelle reiniging zonder water tussen en overal in de buurt
  • Waterloze reiniging, ook ideaal voor e-bikes
  • Zachte reiniging en onderhoud in één handeling
  • Ideaal voor middelzware en lichte vervuiling (bijv. tussen twee grote wasbeurten)

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Beginnende fietsers, Pendelen, Dirt/BMX
Belangrijkste informatie
Type:
Reiniger
Type:
Universele reiniger
Toepassingsgebied:
Frame
Functies
Ontwikkeld voor E-Bikes:
ja
Levering
Levering:
1x sproeiflesje Fietsreiniger 500 ml
Modeljaar
2023
Artikelnummer
994220
EAN
4006539028801

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product