Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

ESI Chunky Handvatten, zwart

ID: 376802

Adviesprijs € 25,99
€ 21,99
- 15 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

ESI Chunky Handvatten, zwart (black)

Vele CC wereldbeker renners hebben de voordelen van de ESI siliconen handgrepen al ontdekt.
Een ESI handgreep biedt de handen zowel bij droog als ook bij nat weer de optimale greep op het stuur, geen glibberige toestanden, zonder hierbij kleverig te zijn. Bovendien kan silicone schokken en trillingen beter opvangen dan de traditionele grepen. Hierdoor worden uw handen minder snel vermoeid en gevoelloos. De grepen zijn verder UV-bestendig, en worden noch poreus, noch hard en zijn vormvast. Silicone vervomt zich tijdelijk door de warmte van de handen. Zo past de handgreep zich na een korte rit perfect aan aan de vorm van uw handen. Het ontwerp van de ESI grepen zorgt door een dikkere en een dunnere zijde voor de optimale schockabsorptie  zonder daarbij te omvangrijk te zijn. Daarnaast zijn de grepen latex-vrij, en kunnen ze met een scherp mesje desgewenst aangepast worden. Op die manier zijn de handgrepen bijzonder snel compatibel aan uw stuur.

ESI biedt voor elke rijstijl en voor elke smaak de gepaste handvatten. De ´Extra Chunky´, de ´Chunky´ en de ´Racers Edge´ verschillen enkel wat de doorsnede (en bijgevolg ook wat het gewicht) van de handvatten betreft. De Racers Edge heeft een doorsnede van 30mm met een recordgewicht van 50 g. De ESI Chunky en de Extra Chunky hebben een doorsnede van 32 of 34 mm en een gewicht van 60 of 80 g.

Details

  • Diameter: 32mm
  • inclusief stuurdoppen
  • schockabsorberend
Alle modellen uit de serie ESI Chunky laten zien

In het kort

Gewicht
Gewicht
60,00 g
Model
Model
steekhandvatten

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Functies
Eigenschappen:
Compatibel met draaigreep shifter
Belangrijkste informatie
Vorm:
Sport handvat
Model:
steekhandvatten
Afmetingen
Lengte (mm):
130
Gewicht:
60,00 g
Materiaal
Materiaal:
silikonen
Modeljaar
2023
Artikelnummer
376802
EAN
0181517000032

Meningen van klanten

4.9
29 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
1
5 Sterren
27
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
ESI Chunky Handvatten, zwart
Patrick
Top
Geweldige handvaten geen last van tintelingen werken perfect, mijn beste handvaten wat ik heb gehad 👍🏻👍🏻
02.06.2022
ESI Chunky Handvatten, zwart
Max
Comfortabel maar kwetsbaar
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Super comfortabel en goede demping. De installatie verliep soepel en de grip in droge en natte omstandigheden is erg goed. Helaas brak het onmiddellijk na de eerste lichte val en scheurde het tot de helft... Ik zou waarschijnlijk niet meer naar het fietspark of de bergen gaan zonder een paar vervangende handvatten.
29.04.2022
ESI Chunky Handvatten, zwart
Chris
Top
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Super demping goede grip, zelfs als het nat is. Ik rijd op drie verschillende fietsen. Naar de montagetas: gewoon voldoende reinigingsspiritus in de greep en op het stuur doen en snel opwinden, zonder is het bijna onmogelijk. Ik koop ze keer op keer en ik vind het niet erg dat ze niet echt zwart zijn maar eerder grijs.
13.01.2022