Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Ergon

92 Producten
Ergon

ERGON BIKE ERGONOMICS

ERGON ontwikkelt ergonomische zadels, zadelpennen, pedalen, handvatten, handschoenen en rugzakken van de hoogste kwaliteit. Altijd met als doel voor ogen, de ERGON filosofie "Perfect doordachte ergonomie voor fietsers" te bedienen. Ergon maakt gebruik van de modernste simulatie-, constructie- en meetmethoden voor de beste resultaten.

Ergon
Sorteren
 
Pagina 1 van
2

Ergon online shop

Ergon handvatten online shop Tijdens het fietsen denkt u niet aan ergonomie maar aan snelheid. Echter wanneer ledematen pijn gaan doen, dan denkt u er wel aan. Er is een fabrikant die dan met u meedenkt: Ergon. Ergon maakt ergonomische fietsonderdelen en ergonomische fietsaccessoires. Deze ergonomische fietsproducten zijn te vinden bij Bikester.nl. Zo kunt u snel en prettig blijven fietsen.

Ergonomie en snelheid ineen

In de fietsindustrie worden grenzen verlegd door de technologische ontwikkelingen die elkaar razendsnel opvolgen. Zoals de Carbon fietsframes en de schokbrekende fietshelmen. In diezelfde fietsindustrie doet de Duitse fabrikant Ergon voortdurend onderzoek doet om het fietsen nog aangenamer, efficiënter en sneller te maken. Het draait namelijk niet alleen om snelheid maar ook om ergonomie op de fiets. Door de onjuiste ergonomie op de fiets kunnen er ongemakken ontstaan tijdens het fietsen zoals rugpijn of andere soorten pijnen. Door deze pijn wordt er kostbare energie verspild en worden de prestaties aanzienlijk minder. Volgens Ergon is ergonomie niets anders dan zich richten op de persoon en niet op de technologie.

 

Ergon zoekt naar mogelijkheden om de beste mogelijke verbinding te maken tussen de wielrijder en zijn fiets. Fiets ergonomie is een heel ingewikkeld streven en vraagt kennis over verschillende soorten disciplines. Het ontwikkelingsteam van Ergon bestaat dan ook uit specialisten op allerlei gebied. Er zijn fiets experts bij betrokken, wedstrijdrijders, sportwetenschappers, ergonomie experts, ingenieurs en industriële designers.

 

Het doel van Ergon is om producten te ontwikkelen die de wetenschap met uitvoerbaarheid weten te combineren. De prestaties van Ergon fietsonderdelen zijn in diverse wetenschappelijke laboratoria getest en op testbanken gelegd van technische instituten. Daarnaast zijn op wedstrijd circuits getest. Deze tests hebben geresulteerd dat Ergon een belangrijke schakel blijkt in het maken van fietsprestaties. Dit blijkt ook uit de vele design awards die Ergon heeft gewonnen in de wereld.

De ergonomische fietsonderdelen

Ergon heeft diverse fietsonderdelen die eerst onder de ergonomische loep worden genomen voordat ze op de markt verschijnen. Zo zijn er de Ergon ergonomische handvatten. Deze handgrepen bieden innovatieve oplossingen voor traditionele problemen zoals verkleumde vingers, pijnlijke handen en pijnlijke onderarmen. Deze pijn wordt veroorzaakt door te veel druk op de zeer gevoelige handpalm en door het verkeerd plaatsen van de hand op de handgreep. Ergon handvatten bieden honderd procent aanraking van de hand en grip door de anatomisch geoptimaliseerde grip-vorm. De druk wordt hiermee verlicht en daardoor is de kans op gevoelloze handen veel kleiner. Bovendien voorkomt het overbelasting van de handzenuwen en pijnlijke polsen worden hierdoor ook voorkomen. De handgrepen van Ergon zijn toepasbaar op allerlei soorten fietsen. De MB Racing handvatten zijn ideaal voor mountainbikers. Deze lichtgewicht ergonomische handgrepen zijn speciaal ontworpen voor race en high performance rijden op de mountainbike.

 

De handgrepen zijn perfect voor het downhillen, de freeride en tijdens het rijden op de hardtail MTB. De Road Racing handgrepen zijn efficiënte handgrepen voor op toerfietsen van recreanten. Naast handgrepen heeft Ergon ook ergonomische fietspedalen. Deze pedalen verbeteren de prestaties en het welzijn van de fietser. Bij de fietspedalen wordt ook een handleiding meegeleverd ter ondersteuning om de correcte pedaalbewegingen te krijgen en de juiste positionering op de fietspedaal. Op die manier kan de voetpositie gecorrigeerd worden en de beweging van de benen aanzetten tot krachtoverbrenging. Deze ergonomische fietspedalen zijn geschikt voor wedstrijden, de recreatie en voor op de fiets naar het werk. Ergon biedt ook ergonomische zadels voor mountainbikers en wielrijders op de racefiets en Fitness fiets. Ergon werkt niet alleen aan ergonomische fietsonderdelen maar ook aan ergonomische fietsaccessoires zoals rugzakken. Ergon heeft voor iedere fietser een backpak rugzak. Deze rugzak heeft het Backpak-Motion-systeem. Dit betekent dat het draagsysteem en de rugzak zijn gescheiden. De geïntegreerde kogelgewrichten scheiden de draagbranden van de werkelijke rugzak. Hierdoor ontstaat een bijna onbeperkte bewegingsvrijheid van de romp. De rugzak beweegt met de persoon mee. Tachtig procent van het gewicht van de rugzak wordt verschoven naar de heup. Het is de slimme gewichtsverdeling van het Backpack-Motion-systeem. De Ergon rugzak heeft de ideale pasvorm en absorbeert het gewicht. Slechts tien tot twintig procent van het gewicht door de schouders gedragen.

 

De rest van het gewicht van deze rugvriendelijke rugzak wordt verschoven naar de heup. Ergon drinkrugzakken worden gemaakt met oog op de fysiologische verschillen tussen mannen en vrouwen. Zo kan de Ergon rugzak worden aangepast aan de verschillende soorten lichaamsbouw van mannen en vrouwen. Daarnaast kan het draagsysteem aan elk individu worden aangepast om zo de perfecte pasvorm te krijgen. Ergon Online Shop
    Op onze webshop vindt u Ergon handgrepen, zadels en fietspedalen in het assortiment en Ergon rugzakken. Daarnaast heeft Bikester.nl een grote collectie aan Ergon zoals:
  • Lange Fietshandschoenen
  • Kort Fietshandschoenen

Ergon producten worden getest door experts

De beste manier om Ergon producten te ontwikkelen is ze eerst te laten testen in extreme omstandigheden door Experts. De Ergon experts zijn mountainbikers op de freeride & downhill FS en de mountainbike hardtail. Deze experts geven waardevolle inzichten aan de research en ontwikkeling teams van Ergon. Niemand minder dan de Duitse BMX kampioen Bobbie 'Wheelieking' Root test bijvoorbeeld handvatten op grip tijdens het rijden op zijn achterwiel met een snelheid van honderddertig kilometer per uur. Alleen zo komen de Ergon producten door de tests heen. Dankzij deze testen kreeg Ergon in 2013 de Eurobike Award voor de Ergonomische handgreep RC10 eRocker met geïntegreerd controller systeem. Dit systeem kwam tot stand in samenwerking met eBike pionier Benchmark Drives. Het is het ideale handvat voor een elektrische fiets. Comfortabel een goede prestatie neerzetten begin met Ergon fietsonderdelen. Bestel bij Bikester.nl de ergonomische Ergon fietspedalen en Ergon handvatten voor optimale voortbeweging en grip. Kijk meteen voor de Ergon ergonomische zadels voor een minder pijnlijk zitvlak. Heeft u geen zin om zelf Ergon onderdelen te monteren? Koop dan bij Bikester.nl een complete fiets waar er al Ergon onderdelen op zitten. Wanneer u nu de Ergon fietsonderdelen besteld, dan kunt u er morgen al comfortabel mee wegfietsen.


Klantenservice
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze experts!
Ma. t/m vr. 10u.-17u.
010-7980812
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4
Tevreden klanten
Ben je tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!