Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Ergon BT Road Stuurlint, wit

ID: 1834579

€ 32,99
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Ergon BT Road Stuurlint, wit (white speed)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Het ideale stuurlint voor racefietsen moet veel kunnen: Het vermindert ongemak, voelt goed aan, geeft een stevige grip, en het rijgevoel blijft toch scherp en direct. Met een dikte van 2 mm en een fijne, rechte oppervlaktetextuur biedt de Ergon BT Road alle racefietsers deze alles-in-één-oplossing. De druk op de handen wordt verminderd, trillingen en schokken worden gedempt, rijplezier en prestaties worden merkbaar verbeterd. Het stuurlint kan dunner of dikker worden gewikkeld naar gelang van de individuele behoeften, met meer of minder grip - een wikkelhulp is ingebouwd.

Vermindert typische ongemakken bij het fietsen op de weg
Een lage, gestrekte zithouding, de verkanting van het zadel, relatief harde kuipen, grote punctuele druk op de gevoelige zenuwen van de hand en de pols - dit leidt vaak tot problemen bij het rijden op een racefiets. Ergon-stuurriemen verminderen handongemak en zenuwirritatie. Hun aangepaste dikte en een speciale materiaalstructuur met AirCell-schuim dempen merkbaar de trillingen en verdelen de druk op de handen beter.

Scherp, direct rijgevoel
Met de 2 mm dunne BT Road profiteren wegrenners van optimale bewegingsvrijheid met een typisch racefietsgevoel. Tegelijkertijd is de plus in comfort duidelijk merkbaar. De verminderde inspanning die nodig is om de racefiets te besturen, zorgt er ook voor dat de handen minder vermoeid raken tijdens langere tochten. Dit stuurlint voelt gewoon goed aan en verhoogt het rijplezier en de prestaties.

Snel bij de hand in elke situatie
De BT Road is niet alleen de perfecte individuele verbinding tussen hand, racefiets en oppervlak. De fijne, rechte textuur van het voor de hand liggende stuurlint zorgt bovendien voor een soepele, snelle grip in elke rijsituatie.

Anti-slip, lichtgewicht, minder druk
Ergon stuurriemen bestaan uit drie nauwkeurig op elkaar afgestemde lagen materiaal. Het waterafstotende antislipoppervlak (Anti-Slip Comfort Top), het lichtgewichtschuim (AirCell Foam) en de kleefband aan de onderzijde resulteren in een uitstekend, veilig gripgevoel, de beste veerkracht en een optimale drukverdeling bij een laag gewicht.

Geïntegreerde inpakhulp maakt het makkelijk
Met de geïntegreerde wikkelhulp kan het stuurlint op de racefiets gemakkelijk nog eens fijn worden afgesteld volgens persoonlijke voorkeur - u beslist of u het liever wat dunner of wat dikker hebt.

Meer grip of liever meer bewegingsvrijheid?
Beide zijden van de staafband kunnen het oppervlak vormen. Met de wikkelrichting kunt u voorrang geven aan ofwel meer grip ofwel meer bewegingsvrijheid.

Details

  • Dikte: 2 mm

In het kort

Lengte (mm)
Lengte (mm)
2100

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Triatlon, Endurance
Afmetingen
Lengte (mm):
2100
Levering
Inhoud / levering grootte:
1 x Ergon BT Road stuurlint
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1834579
EAN
4260477073556

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Ergon BT Road Stuurlint, rood
Peter
Bovenkant
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Maakt een zeer robuuste en antislip indruk!
19.09.2023