Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Ergon BT Gravel Stuurlint

ID: 1834597

Adviesprijs € 39,99
€ 35,99
- 10 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Ergon BT Gravel Stuurlint (merlot red)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Maximaal grindplezier zonder klachten: Ergon heeft speciaal voor dit doel zijn BT Gravel stuurlint ontwikkeld. Met een dikte van 3,5 mm en een grove, blokachtige oppervlaktetextuur worden schokken en trillingen geabsorbeerd, de grip is perfect, de fiets blijft altijd onder controle, zelfs op technisch veeleisend terrein. Het speciale stuurlint voor gravelbikers vermindert de druk op de handen, voelt goed aan en geeft altijd een stevige grip. De BT Gravel kan individueel dunner of dikker worden gewikkeld, met meer of minder grip - een wikkelhulp is ingebouwd.

Vermindert typische klachten bij het grinden
Een lage, gestrekte zitpositie, de verkanting van het zadel, relatief harde cockpits, een hoge punctuele druk op de gevoelige zenuwen van de hand en de pols - dit leidt vaak tot problemen bij het graven. Ergon-stuurriemen verminderen handongemak en zenuwirritatie. Hun aangepaste dikte en een speciale materiaalstructuur met AirCell-schuim dempen merkbaar de trillingen en verdelen de druk op de handen beter.

Comfortabel op elk oppervlak
Met dit 3,5 mm dikke stuurlint profiteren gravelbikers van de beste trillingsdemping, perfecte grip en een uitstekend gevoel. De plus in comfort is duidelijk merkbaar. De verminderde inspanning die nodig is om de gravelbike te besturen, betekent dat handen en armen minder snel moe worden, zelfs op langere en technisch veeleisende tochten. Dit stuurlint voelt gewoon goed aan, verhoogt het rijplezier en de prestaties op elk oppervlak.

De motor te allen tijde onder controle
De BT Gravel is niet alleen de perfecte individuele verbinding tussen hand, fiets en oppervlak. De grove, blokvormige oppervlaktetextuur van het stuurlint is bovendien bijzonder slipvast - zo blijft de gravelbike in alle rijsituaties te allen tijde onder controle.

Anti-slip, lichtgewicht, minder druk
Ergon stuurriemen bestaan uit drie nauwkeurig op elkaar afgestemde lagen materiaal. Het waterafstotende antislipoppervlak (Anti-Slip Comfort Top), het lichtgewichtschuim (AirCell Foam) en de kleefband aan de onderzijde resulteren in een uitstekend, veilig gripgevoel, de beste veerkracht en een optimale drukverdeling bij een laag gewicht.

Geïntegreerde inpakhulp maakt het makkelijk
Met de geïntegreerde wikkelhulp kan het stuurlint op de gravelbike gemakkelijk nog eens worden afgesteld volgens persoonlijke voorkeur - u beslist of u het liever wat dunner of wat dikker hebt.

Meer grip of liever meer bewegingsvrijheid?
Beide zijden van de staafband kunnen het oppervlak vormen. Met de wikkelrichting kunt u voorrang geven aan ofwel meer grip ofwel meer bewegingsvrijheid.

2,30 meter voor bredere trekstangen
Met 2,30 meter is de BT Gravel langer dan de andere Ergon-stuurriemen. Dit betekent dat zelfs sturen met een bredere onderstang dan de bovenstang (flare) zonder problemen kunnen worden opgewonden.

Details

  • Dikte: 3,5 mm

In het kort

Lengte (mm)
Lengte (mm)
2300

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance
Afmetingen
Lengte (mm):
2300
Levering
Inhoud / levering grootte:
1 x Ergon BT Gravel stuurlint
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1834597
EAN
4260477073631

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product