Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Effetto Mariposa TyreInvader Tubeless banden inzetstukken 50mm

ID: 1498811

Adviesprijs € 67,99
€ 46,99
- 30 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Effetto Mariposa TyreInvader Tubeless banden inzetstukken 50mm

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Tyreinvader is een knelbeveiliging voor tubeless banden. Tyreinvader is zeer licht, gemakkelijk te monteren en beschermt de velg en de banden tegen harde stoten en randen zonder het stuurgedrag te beïnvloeden. Tyreinvader is verkrijgbaar in verschillende lengtes en kan aan de velgmaten worden aangepast. Van cyclocross tot gravel tot plus.

Wie erg sportief en agressief is op rotsachtig terrein zal de bandenspanning willen verlagen om de tractie en de controle te verbeteren. Hoe lager de luchtdruk, hoe groter echter het risico dat het karkas van de band bij een botsing wordt afgekneld of dat zelfs de velg wordt beschadigd. Inzetstukken voor banden (pinch guards, bandennoedels, enz.) kunnen hier nuttig zijn. Deze producten passen op tubeless banden en absorberen een deel van de impact om de band en de velg te beschermen. Met Tyreinvader biedt Effetto Mariposa hiervoor een eenvoudige en uitstekende oplossing. Goedkoop en licht.

Ontworpen om met dichtingsproducten te werken
EVA heeft een gesloten celstructuur die geen afdichtmiddel kan opnemen. Het afdichtmiddel blijft in de band. Bovendien laten de uitsparingen van Tyreinvader het dichtingsproduct gemakkelijk druppelen voor een snelle en snelle reparatie van lekke banden. Aangezien het dichtingsproduct nog steeds het oppervlak van de inzetstukken bevochtigt, is een fractie van het dichtingsproduct niet beschikbaar om een lek te repareren. Daarom wordt aanbevolen, ook met Tyreinvader, de gebruikelijke sealhoeveelheid met 30ml iets te verhogen.

Gemakkelijk te monteren
Het volstaat de Tyreinvader af te knippen volgens de instructies (voor 27,5" en 26"; voor 29" is dit niet nodig) en de twee uiteinden met de bijgeleverde kabelbinders met elkaar te verbinden. Doe dan Tyreinvader in de band. Tyreinvader zal uitrekken om de omtrek van het wiel te passen. Monteer de banden, vul ze met afdichtmiddel, pomp ze op en rij weg.

Correct "fun flat"-gedrag (zonder bandenspanning)
Tyreinvader is zo gedimensioneerd dat hij stevig op de velg zit. In noodgevallen drukt het de band zijwaarts tegen de velg en maakt het rijden van korte afstanden zonder bandenspanning mogelijk. Dit mag alleen in uitzonderlijke gevallen, omdat het niet aan te bevelen is om met Tyreinvader bewust zonder bandenspanning te rijden.

Compatibel met elk tubeless ventiel
Door de vorm van de Tyreinvader en een speciale uitsparing boven het ventiel kunnen de banden gemakkelijk worden opgepompt met elk tubeless ventiel.

Uitrusting

Doel
Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Belangrijkste informatie
Type:
lekbescherming
Levering
Levering:
2 stuks per verpakking, inclusief 4 kabelbinders en transparant zakje
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1498811
EAN
7640164681184

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product