Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Effetto Mariposa Tappabuco Tubeless reparatieset 5x3,5mm

ID: 1498823

€ 14,99
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Effetto Mariposa Tappabuco Tubeless reparatieset 5x3,5mm

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Tappabuco is een bandafdichtingsgereedschap dat ideaal is voor het repareren van lekken in tubeless banden. Ontworpen als eindstop voor race- en mountainbike-sturen, kan hij ook worden gedragen in de meeste Shimano en SRAM bottom brackets (past in gaten met een binnendiameter tussen 15 en 20 mm).

Reparatierollen zijn de norm geworden voor de reparatie van grote lekken in tubeless banden. Met "Tappabuco" (Italiaans voor gatenvuller) wil Effetto Mariposa een praktische oplossing bieden voor reizen op de weg en off-road, die gemakkelijk mee te nemen en snel te gebruiken is.

Gemakkelijk te dragen
Bandenstopgereedschap moet gemakkelijk bereikbaar zijn in geval van een lekke band, maar moet vanwege de scherpe vorm veilig worden opgeborgen. Tappabuco lost dit probleem op, aangezien het is ontworpen als een eindstop voor race- en mountainbike-sturen en ook kan worden gebruikt in de meeste Shimano en SRAM trapassen (het past in gaten met een binnendiameter tussen 15 en 20 mm). Als u de reparatierol al in de Tappabuco vork laat zitten, kunnen tubeless banden snel worden gerepareerd. BELANGRIJK: Afhankelijk van de binnenzijde van het stuur kan het verwijderen van Tappabuco gemakkelijker of moeilijker zijn. Probeer Tappabuco eruit te halen nadat je hem in het stuur hebt gestoken: Als het te moeilijk is, smeer dan het stuur in zodat je het gereedschap kunt verwijderen en lekke banden snel kunt repareren.

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Trekking, Fietsreizen, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Aero, Endurance, Cross
Belangrijkste informatie
Type:
Tubeless reparatieset
Levering
Levering:
Tappabuco 3.5 KIT: Tappabuco 3.5 + 5 stuks 3.5 mm reparatie rollen
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1498823
EAN
7640164681382

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product