Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Effetto Mariposa Giustaforza II 2-16 Pro Anniversary Momentsleutel

ID: 1352775

Adviesprijs € 299,00
€ 225,99
- 24 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Effetto Mariposa Giustaforza II 2-16 Pro Anniversary Momentsleutel

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Giustaforza 2-16 Pro momentsleutel is ontworpen voor professionele gebruikers. De rode geanodiseerde momentsleutel heeft een omkeerbare ratelkop.

Toepassingsbereik van 2 tot 16 Nm
De ideale momentsleutel voor het fietsen. Raadpleeg bij het gebruik ervan altijd de draaimomentspecificaties in de technische gebruiksaanwijzing of op de onderdelen zelf.

Ratchetkop
Voor een betere productiviteit in professionele toepassingen heeft Giustaforza 2-16 Pro een ratelkop van 1/4 inch (inclusief een vierkant-/zeskant-adapter voor het gebruik van standaardbits). BELANGRIJK: De ratelfunctie kan worden omgekeerd door de zwarte hendel rond de zilveren knop in het midden van de kop te draaien.

Licht
De lichte aluminium behuizing houdt het gewicht onder de 200g. Dit geeft de gebruiker de nodige gevoeligheid, zelfs bij zeer lage koppelwaarden.

Ontwikkeld door elke truc in het boek om lang mee te gaan..
Functioneel. Het lineaire ontwerp is tot in het kleinste detail nauwkeurig: Giustaforza 2-16 Pro heeft een hard geanodiseerde aluminium constructie met lasergegraveerde inscripties. Bestand tegen dagelijks gebruik. De mechanische functie maakt de momentsleutel extreem schokbestendig en de afwezigheid van batterijen of elektronica verhoogt de betrouwbaarheid. Elk exemplaar is een getest uniek exemplaar en genummerd in oplopende volgorde.

Herijking en aanpassing
De tolerantie van +/- 4% op de nominale waarde is voor 5000 cycli (5000 "clicks" komen overeen met 2 jaar dagelijks professioneel gebruik). De momentsleutel moet dan opnieuw worden gekalibreerd/afgesteld. Deze kalibratie is een service die Effetto Mariposa in uw laboratorium in Lugano (CH) aanbiedt voor CHF 50. Na elke kalibratie wordt het koppel van de sleutel opnieuw gegarandeerd binnen +/- 4% tolerantie van de nominale waarde voor nog eens 5000 cycli. Na de kalibratie wordt de momentsleutel inclusief certificaat aan de eigenaar geretourneerd.

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Vracht, Pendelen
Belangrijkste informatie
Gereedschapstype:
momentsleutel
Toepassingsgebied:
Universeel
Levering
Levering:
1x Giustaforza 2-16 Pro momentsleutel, 10x25mm (HEX2, HEX2.5, HEX3, HEX6, T10, T15, T20, T30, -3/16, +PH1), 3x100mm (HEX4, HEX5, T25), 1x100mm (verlenging)
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1352775
EAN
7640164680781

Meningen van klanten

5.0
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Effetto Mariposa Giustaforza II 2-16 Pro Anniversary Momentsleutel
Giuseppe
TOP KWALITEIT
Vertaald uit Italiaanse Naar origineel
Een van de beste aankopen die ik ooit heb gedaan, de prijs is het allemaal waard, superieur aan de concurrentie van hetzelfde assortiment, zeer solide en echt goed gemaakte sleutel, "genaaid" op maat gemaakt voor fietsen, koffer met alle inzetstukken die kunnen worden gebruikt in een fiets modern en dan is het gemaakt in Italië, kon ik niet beter kunnen wensen
29.09.2021
Effetto Mariposa Giustaforza II 2-16 Pro Anniversary Momentsleutel
Jonas
Duur maar goed
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
Dit is mijn eerste momentsleutel dus ik heb niet veel om mee te vergelijken. Voelt solide aan, bevredigende klik wanneer ingesteld koppel is bereikt, goede afwerking. Het bevatte kleine stukjes (25 mm) voor HEX4 en HEX5, hoewel er nergens staat, helaas geen kleine T25.
22.07.2021