Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

Dynaplug

26 Producten
Categorieën
Prijs in €
Dynaplug

Dynaplug – Dé referentie voor tubeless-reparaties

Veel gaten of beschadigingen aan tubeless banden worden direct door de anti-lekvloeistof gesloten, zonder dat je hier zelf iets hoeft te doen. Voor gaten die hiervoor te groot zijn, heeft Dynaplug sets voor noodgevallen, waarmee je het gat binnen seconden permanent afdicht met een rubberen plug. Dit systeem is zo simpel, dat je je band hierna meestal niet eens hoeft bij te pompen!

Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Snelle bandreparatie met Dynaplug

Echte fietsliefhebbers weten als geen ander hoe belangrijk het juiste onderhoud aan de fiets is. En ook met tubeless banden kan er sprake zijn van beschadigingen of gaten. In dit geval kun je rekenen op de producten van Dynaplug. Dit Amerikaanse merk staat al jaren aan de top als het gaat om oplossingen voor tubeless banden.

Reparatieset van tubeless banden van Dynaplug

Snel en permanent je fietsband repareren met Dynaplug

Dynaplug werd opgericht in 1991 in de Verenigde Staten, als een gebruiksvriendelijke oplossing voor het zelf repareren van tubeless banden. Met deze oplossing kun je in 98% van de gevallen lekke banden snel en permanent repareren. Hiervoor heb je geen chemicaliën of lijm nodig en daarnaast kost het je ook bijna geen tijd om te doen. Inmiddels heeft Dynaplug de oplossing al meerdere malen verbeterd en uitgebreid: vandaag de dag zijn er diverse modellen beschikbaar, maar zijn er ook meerdere accessoires gepresenteerd. Deze zijn allemaal vervaardigd in de Verenigde Staten.

De voordelen

De Dynaplug oplossing biedt de mogelijkheid om de tubeless banden van je fiets gemakkelijk en snel te maken wanneer er een gat in zit of wanneer er sprake is van een andere beschadiging. Het systeem is daarnaast zo ontworpen dat het enorm gemakkelijk is voor iedereen om dit te gebruiken. Je hoeft daarnaast je band ook niet meer op te pompen nadat het probleem is verholpen. De voordelen:

  • Kant-en-klaar set voor tubeless banden
  • Gemakkelijk mee te nemen voor onderweg
  • Snel en eenvoudig gaten dichten
  • Ook te gebruiken voor grote gaten
  • Ruim aanbod bij Bikester

Bij Bikester kun je terecht voor kant-en-klare sets die je gebruikt voor het repareren van tubeless fietsbanden. Hoe werkt het? De anti-lekvloeistof sluiten gaten en beschadigingen af. Daarnaast kun je ook sets gebruiken voor noodgevallen, wanneer de gaten te groot zijn om snel te dichten. Het gat kun je daarmee dichten met een rubberen plug. Je kunt de Dynaplug sets gemakkelijk meenemen voor onderweg zodat je bij een lekke band of een andere beschadiging direct actie kunt ondernemen.

Dynaplug assortiment in de webshop

Met een compleet Dynaplug reparatieset hoef je niet meer met een lekke band langs de kant van de weg stil te staan, wachtend op hulp. Je kunt direct zelf aan de slag om je tubeless band te maken. Deze handige tool is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: je vindt ze bij Bikester. Ons aanbod biedt je de mogelijkheid om alle Dynaplug producten online te bestellen met nog veel meer bandenaccessoires.Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes