Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Dynamic Slick Wax 250ml

ID: 1642913

€ 29,99
€ 119,96 / 1 l
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Dynamic Slick Wax 250ml

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Slick Wax is een zeer duurzaam en geavanceerd kettingsmeermiddel. Snel onderhoud van de aandrijflijn is vrij eenvoudig. Slick Wax beschermt uw ketting tegen corrosie, slijtage en vuilaanhechting. De wax zorgt er ook voor dat de ketting soepel en stil loopt en dat de aandrijving schoon en droog blijft.

Een ketting die vastzit door olie behoort tot het verleden dankzij Slick Wax. Breng de wax gewoon aan op een schone en droge ketting en u zult uw aandrijflijn zelden volledig hoeven te ontvetten. Slick Wax wordt indien nodig opnieuw aangebracht en vuil of overtollige wax wordt eenvoudig verwijderd met een doek of borstel.

Dynamic Slick Wax is geschikt voor alle weersomstandigheden en alle fietsdisciplines. Of het nu voor een racefiets, MTB, gravelbike of e-bike is, u heeft maar één product nodig om uw ketting perfect te onderhouden. Door deze wax te gebruiken, gaat uw aandrijflijn tot 40% langer mee. Slick Wax blijft ook langer aan je ketting plakken dan andere kettingwaxen.

Eerste keer gebruik: Reinig uw ketting, cassette en kettingbladen grondig met een ontvettende kettingreiniger en was ze daarna af met water om er zeker van te zijn dat de kettingreiniger volledig verwijderd is. Laat de ketting en de andere onderdelen van de aandrijflijn drogen. Schud de fles goed voor gebruik en breng een druppel Slick Wax aan op de binnen- en buitenkant van elke kettingschakel. Laat de was nu 2-3 uur intrekken en breng dan een tweede druppel aan op de binnen- en buitenkant van elke kettingschakel.

Vóór de eerste rit moet de wax minstens 2 tot 3 uur zijn uitgehard. Indien nodig kan overtollige was worden verwijderd met een doek of een borstel.

Details

  • Brugger standaard: 50 N/mm²
  • Waterbestendigheid: Hoog
  • Corrosiebescherming: Zeer hoog
  • Viscositeit 20°C: gemiddeld
  • Wrijvingscoëfficiënt: laag

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Belangrijkste informatie
Type:
Smeermiddel
Type:
Kettingsmeermiddel
Toepassingsgebied:
Cassette, kettingringen, Ketting
Levering
Levering:
1 x 250 ml fles
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1642913
EAN
8720387297221

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product