Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Dynamic Brake Booster Remreiniger 400ml

ID: 1642889

€ 11,99
€ 29,98 / 1 l
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Dynamic Brake Booster Remreiniger 400ml

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Brake Booster is een remreiniger die geschikt is voor zowel schijf- als velgremmen. Voor de beste remprestaties moeten uw remmen vrij zijn van verontreinigingen. U kunt dit bereiken met de rembekrachtiger.

Het verwijdert snel en betrouwbaar vuil, olie en andere onzuiverheden. Het sterke oplosmiddel verwijdert zelfs het hardnekkigste vuil zonder de onderdelen van de remmen aan te tasten. De formule is veilig voor gebruik op alle materialen, zoals rubber, kunststof, metaal en koolstof. De spray is gemakkelijk te gebruiken en brengt de remreiniger gelijkmatig op de remschijf aan. Brake Booster droogt snel en laat absoluut geen residu achter.

De rembekrachtiger kan worden gebruikt voor alle remonderdelen, met inbegrip van schijfremmen, remblokken en remflanken van aluminium of carbon. De bus goed schudden voor gebruik en gewoon op de te reinigen plaats spuiten. U kunt het reinigingsmiddel ook op een schone doek spuiten en deze gebruiken om de remonderdelen te reinigen. Veeg de overtollige vloeistof af en laat de rembekrachtiger verdampen alvorens weg te rijden.

Uitrusting

Doel
Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Belangrijkste informatie
Type:
Reiniger
Type:
Remmenreiniger
Toepassingsgebied:
Velgremmen, Schijfremmen
Levering
Levering:
1 x 400 ml spuitbus
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1642889
EAN
8720387297436

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product