Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Dynamic Band Of Brushes

ID: 1754915

€ 39,99
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Dynamic Band Of Brushes

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Een complete set met 5 fiets-specifieke borstels om uw fiets schoon te maken.

Zachte wasborstel
De zachte wasborstel is ideaal voor het reinigen van het frame en de onderdelen van uw fiets. Het fietsspecifieke ontwerp met zachte borstelharen maakt veilig gebruik op alle fietsen mogelijk. De borstel is geoptimaliseerd voor een snelle reiniging met een oversized kop en rubberen impactzones voor een maximale bescherming van uw frame.

Borstel voor wielen en onderdelen
De wiel- en onderdelenborstel is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de velgen en spaken van uw wielen. Verwijdert moeiteloos hardnekkig vuil. De nylon borstelharen zijn hard voor vuil en zacht voor uw fiets.

Borstel met twee tanden
De tweepuntige borstel is speciaal ontworpen om vuil van de vork, het zadel en de kettingbladen te verwijderen. De flexibele borstels zijn ideaal om zelfs de krapste plekjes op uw fiets te bereiken. De robuuste nylon borstelharen zijn zacht voor uw frame en hard voor vuil.

Klauwborstel
De multifunctionele klauwborstel is perfect voor het reinigen van de ketting, cassette, voorderailleur en poelies van uw fiets. Het gereedschap heeft drie borstels met zachte nylonharen en een klauw voor het verwijderen van modder.

Borstel voor het reinigen van de aandrijflijn
Uw aandrijflijn reinigen is een koud kunstje met de Drivetrain Detailing Brush! De kleine afmetingen maken het een geschikt gereedschap voor het reinigen van de krapste zones van uw aandrijflijn. De robuuste nylon borstelharen zijn ideaal voor het verwijderen van vet en vuil van ketting, cassette en poelies.

Uitrusting

Doel
Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport
Belangrijkste informatie
Type:
Onderhoudsmiddelen & -accessoires
Type:
Borstel, Onderhoudsset
Toepassingsgebied:
Kabels, Schakeling, Frame, Zadel, Ketting, Cassette, kettingringen, Velg
Levering
Levering:
1 x Klauwborstel, 1 x Drivetrain Detailing Brush, 1 x Zachte wasborstel, 1 x Twee-tanden borstel, 1 x Wiel en onderdelen borstel
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1754915
EAN
8720387297634

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product